Τζερόνιμο Μπαράλες : Βλέπει Λάρισα και… αφηνιάζει (vids)

Τζερόνιμο Μπαράλες : Βλέπει Λάρισα και… αφηνιάζει (vids)

Ο Τζερόνιμο Μπαράλες σκόραρε δύο γκολ στο χθεσινό διπλό του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στην ΑΕΛ, με την οποία έχει φτιάξει μια πολύ καλή παράδοση.

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν ο Τζερόνιμο Μπαράλες στην πολύ σημαντική και μεγάλη νίκη του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στην ΑΕΛ. Ο Αργεντινός επιθετικός σκόραρε δύο φορές απέναντι στην ομάδα της Λάρισας και χάρισε ένα σπουδαίο «τρίποντο» στους Αρκάδες, που σκαρφάλωσαν στην 5η θέση της βαθμολογίας της Super League.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Μπαράλες πλήγωσε την ΑΕΛ. Ο 34χρονος πλέον, έχει φτιάξει μια πολύ δυνατή παράδοση απέναντι στους «βυσσινί» τους οποίους «σκοτώνει» με όποια ομάδα και να αγωνίζεται. Ο επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης έφτασε τα πέντε γκολ εναντίον της Λάρισας, με τον ΟΦΗ να παραμένει στην κορυφή των «θυμάτων» του με έξι.

Ήταν 20 Οκτώβρη του 2018, όταν ο τότε επιθετικός της Λαμίας, αντιμετώπιζε τη Λάρισα στο «AEL FC Arena». Ο Μπαράλες ήταν αυτός που ισοφάρισε το γκολ των γηπεδούχων, πριν έρθει ο Επστάιν και διαμορφώσει το τελικό 1-2 για την ομάδα του Μάκη Χάβου.

Σχεδόν έναν χρόνο αργότερα και με τα χρώματα του Αστέρα, ο Τζερόνιμο Μπαράλες σκόραρε και πάλι εναντίον της Λάρισας σε μια αναμέτρηση η οποία έληξε χωρίς νικητή…

Τον περασμένο Ιούνιο, οι δύο ομάδες έδωσαν ακόμη μια μάχη για τα play out της Super League. Ο Αργεντινός σκόραρε ξανά, με τους Αρκάδες να κάνουν ακόμη μια απόδραση από το «AEL FC Arena».

18 Οκτωβρίου 2020… Ο Τζερόνιμο Μπαράλες… σμπαράλιασε για άλλη μια φορά την ΑΕΛ και με τα δύο του γκολ χάρισε ένα σπουδαίο διπλό στον Αστέρα, αφήνοντας την Λάρισα στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις έναν βαθμό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ