Ολυμπιακός : Εντυπωσιασμένος ο Γκαρθία

Ολυμπιακός : Εντυπωσιασμένος ο Γκαρθία

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία έχει κάθε λόγο να χαμογελά με την διάθεση που επιδεικνύουν οι παίκτες του στου Ρέντη.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο τον Αστέρα στην Τρίπολη και οι ερυθρόλευκοι θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδος δεν θα είναι εύκολη, απέναντι σε μια καλή ομάδα και σε μια δύσκολη έδρα, αλλά στο μεγάλο λιμάνι γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλεια βαθμών.

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, Όσκαρ Γκαρθία έχει καταστρώσει τα πλάνα του για τον πολύ σημαντικό αγώνα με τους Αρκάδες και αυτό που έχει κάνει μεγάλη εντύπωση στον Ισπανό τεχνικό, είναι η διάθεση όλων των παικτών στου Ρέντη. Οι ερυθρόλευκοι δείχνουν στον προπονητή τους πόσο πολύ θέλουν να παίξουν σε κάθε ματς, δείχνουν ότι είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος κι αυτό έχει ικανοποιήσει σε μεγάλο βαθμό τον προπονητή του Ολυμπιακού.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Ελαμπντελαουί έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια στην προπόνηση της Παρασκευής για να ακολουθήσει το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας. Ο Νορβηγός έδειξε την διάθεση του, έδειξε την επιθυμία του να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στο δύσκολο ματς στην Τρίπολη. Το ίδιο ισχύει και για τον Οτζίτζα ο οποίος θα μπορούσε να είναι στην αποστολή του αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Έκανε μεγάλη προσπάθεια και ο Βέλγος μέσος για να είναι ετοιμοπόλεμος στα πολύ σημαντικά παιχνίδια που ακολουθούν.

Αυτό που διακρίνει κάποιος στου Ρέντη είναι μια πολύ καλή ετοιμότητα από πλευράς παικτών του Ολυμπιακού κι αυτό ακριβώς είναι που κάνει τον Όσκαρ Γκαρθία να χαμογελά. Οι ερυθρόλευκοι μπαίνουν στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και δείχνουν ότι είναι έτοιμοι για να δώσουν τις μάχες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Μάλιστα αυτό που έλεγε ο προπονητής του Ολυμπιακού σε συνεργάτες του, είναι πως έχει εντυπωσιαστεί από την θέληση των παικτών να παίξουν σε κάθε ματς. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό για τους πρωταθλητές, ότι οι παίκτες της ομάδας του λιμανιού, καταλαβαίνουν πολύ καλά ότι πρέπει να δώσουν το 100% των δυνατότητων τους σε κάθε παιχνίδι, για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να πετύχει τους δύο στόχους του.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ