Αυτή είναι η νέα πεντάδα αρχηγών του ΠΑΟΚ

Αυτή είναι η νέα πεντάδα αρχηγών του ΠΑΟΚ

Πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης (20/10) ο ΠΑΟΚ όρισε τη πεντάδα των αρχηγών της φετινής σεζόν, η οποία έχει δύο νέα πρόσωπα.

Την προετοιμασία του ενόψει του παιχνιδιού με την Ομόνοια (22/10, 19:55) συνεχίζει ο ΠΑΟΚ.

Οι Ασπρόμαυροι έκαναν τα απαραίτητα τεστ για τον κορωνοϊό, ενώ πριν αρχίσει η σημερινή προπόνηση (20/10) ορίστηκε η νέα πεντάδα των αρχηγών. Εκτός από τους Μάτος, Κρέσπο και Βαρέλα που ήταν και τη περσινή σεζόν προστέθηκαν και οι Γιαννούλης-Ελ Καντουρί.

Σχετικά με τους τραυματίες ο Μαροκινός χαφ έκανε θεραπεία, ενώ ο Κρέσπο συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δικεφάλου για την προπόνηση (20/10):

«Δύο μέρες πριν την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League κόντρα στην Ομόνοια στο γήπεδο της Τούμπας, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου κορυφώνει την προετοιμασία του για τη μάχη με την κυπριακή ομάδα.

Η Τρίτη (20.10) ξεκίνησε με πρωινό τεστ για τον Covid 19, όπως ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Το ραντεβού ανανεώθηκε για το απόγευμα στο γήπεδο της Τούμπας, όπου το τεχνικό επιτελείο ετοίμασε μία προπόνηση αφιερωμένη κυρίως στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα.

Πριν την έναρξη της προπόνησης ορίστηκε η νέα πεντάδα των αρχηγών για τη φετινή σεζόν. Σ’ αυτή παραμένουν οι Κρέσπο , Μάτος και Βαρέλα και προστίθενται οι Γιαννούλης και Ελ Καντουρί.

Σχετικά με τους τραυματίες, ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε θεραπεία, ενώ ο Χοσέ Κρέσπο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Την Τετάρτη (21.10) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία, με τα πρώτα 15 λεπτά να είναι ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ