Ιγκόρ Σίλβα : «Να αποδείξω πως μπορώ να βρίσκομαι στον Ολυμπιακό και να κερδίσω τίτλους»

Ιγκόρ Σίλβα : «Να αποδείξω πως μπορώ να βρίσκομαι στον Ολυμπιακό και να κερδίσω τίτλους»

Ο Ιγκόρ Σίλβα μίλησε για πρώτη φορά ως παίκτης του Ολυμπιακού και τόνισε πως βασικός του στόχος με τους Ερυθρολεύκους είναι να κερδίσει τρόπαια, ενώ θέλει να δουλέψει σκληρά για να αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί σ’ ένα τέτοιο επίπεδο.

Την πρώτη του συνέντευξη ως «ερυθρόλευκος» παραχώρησε στη Novasports ο Ιγκορ Σίλβα, ο οποίος εμφανίστηκε έτοιμος να δουλέψει σκληρά με τη νέα του ομάδα, αλλά και να κατακτήσει τρόπαια.

Παράλληλα, ο 21χρονος μπακ τόνισε πως ήταν όνειρο του να βρεθεί στον Ολυμπιακό απ’ όταν ήταν στη Βραζιλία, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι των Πειραιωτών με την πρώην ομάδα του, τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Novasports o Ιγκόρ Σίλβα:

Δεν έχεις μεγάλο διάστημα στη νέα σου ομάδα. Πως είναι οι συνθήκες προσαρμογής σου στο νέο σου περιβάλλον;

«Η προσαρμογή μου πάει πάρα πολύ καλά. Όλοι οι ποδοσφαιριστές με έχουν υποδεχθεί με τον καλύτερο τρόπο. Όλα είναι καλά».

Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός σε κάθε θέση. Πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις μία θέση στην ενδεκάδα;

«Σιγά – σιγά περιμένω την ευκαιρία μου. Δουλεύω πολύ. Προσπαθώ να δείξω το ταλέντο μου μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Περιμένω την ευκαιρία μου και ελπίζω να την έχω για να αποδείξω πως μπορώ να βρίσκομαι εδώ».

Ερχόμενος από τη Βραζιλία στην Ελλάδα για τον Αστέρα Τρίπολης, τι όνειρα είχες;

«Όταν ήμουν στη Βραζιλία, το όνειρό μου ήταν να έρθω στον Ολυμπιακό. Πολλοί ποδοσφαιριστές από μικρές ομάδες έχουν αυτό το όνειρο. Όμως, όταν πήγα στον Αστέρα, αποφάσισα ότι θα δουλέψω πολύ. Είχα τις ευκαιρίες μου. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτήν την ευκαιρία που είχα. Και ελπίζω τώρα που τα κατάφερα και έχω έρθει εδώ, να κάνω τόσο καλή δουλειά, όσο έκανα και εκεί. Ήξερα τον Ζιοβάνι. Είναι ένα πολύ γνωστό όνομα ο Ολυμπιακός στη Βραζιλία. Όλοι στη Βραζιλία τον γνωρίζουν».

Ποδοσφαιρικό σου πρότυπο ποιος είναι;

«Ο Ροναλντίνιο».

Την Κυριακή ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πρώην σου ομάδα. Θα ήθελα να μου πεις δύο λόγια για αυτόν τον αγώνα.

«Πιστεύω πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο προπονητής μας θα θέλει να κάνουμε πάρα πολύ καλά τη δουλειά μας. Έχουμε ένα νέο προπονητή. Προσπαθούμε να εφαρμόσουμε αυτά που μας λέει. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Όμως, είμαι σίγουρος πως θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς που χρειαζόμαστε. Πιστεύω πως ο Αστέρας δεν ξεκίνησε καλά. Κυρίως έπρεπε να αλλάξει η ψυχολογία. Εκεί εστίασε πολύ ο νέος προπονητής του. Άλλαξαν πολύ τα πράγματα. Επειδή οι παίκτες είχαν αρχίσει αρνητικά, είχαν φόβο μέσα τους. Τώρα τους έχει μαζέψει, τους έχει δώσει θάρρος. Τους έχει αλλάξει κάποια πράγματα στην τακτική και στην τεχνική. Τους έχει βελτιώσει. Πλέον τα πράγματα είναι καλύτερα».

Ποιο όνειρο θα ήθελες να υλοποιήσεις με τον Ολυμπιακό;

«Θέλω να κερδίσω πολλούς τίτλους με τον Ολυμπιακό. Θέλω να συνεχίσει να έχει τις επιτυχίες των τελευταίων χρόνων. Θέλω να είμαι μέρος της ομάδας. Να δουλέψω πολύ, να αποτελέσω μέρος αυτού του γκρουπ. Και να συνεχίσει η ομάδα με θριάμβους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ