ΑΕΚ : Περιμένει τα νεότερα για τα Γιάννενα

ΑΕΚ : Περιμένει τα νεότερα για τα Γιάννενα

Η αποστολή της Ένωσης επιστρέφει σήμερα στην Αθήνα από το Οπόρτο.

Το απόγευμα της Παρασκευής θα επιστρέψει στην Αθήνα η αποστολή της ΑΕΚ, αφού διανυκτέρευσε στο Οπόρτο μετά το παιχνίδι με τη Μπράγκα. Η πτήση της θα αναχωρήσει στις 13:00 τοπική ώρα και αναμένεται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» περίπου στις 16:30.

Η ομάδα θα μεταβεί άμεσα στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, για να υποβληθούν τα μέλη της αποστολής σε τεστ για τον κορωνοϊό και για αποθεραπεία. Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει, αφού ανάμεσα στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες μεσολαβούν μόλις δύο ημέρες.

Η Ένωση θα έχει μόνο μία προπόνηση, αυτή του Σαββάτου και σε πιο χαλαρό ρυθμό, όπως συνηθίζεται παραμονές των παιχνιδιών. Οπότε, οι όποιες παρεμβάσεις του Μάσιμο Καρέρα θα έχουν να κάνουν με το ψυχολογικό κομμάτι, αφού ο Ιταλός προπονητής δεν προλαβαίνει να δουλέψει σε πολλά πράγματα.

Περαιτέρω, η περιοχή των Ιωαννίνων βρίσκεται στο Επίπεδο 3 στη σήμανση για το βαθμό διάδοσης του κορωνοϊού, όμως τα τελευταία 24ωρα τα κρούσματα αυξάνονται. Την Πέμπτη εντοπίστηκαν 23 θετικοί στον Covid-19 και αυτό έχει αυξήσει την ετοιμότητα των φορέων. Οι παράγοντες της ΑΕΚ διατηρούν επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές και ενημερώνονται μήπως αλλάξει κάτι εν όψει του ταξιδιού τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ