Ακόμη δύο κρούσματα κορωνοϊού στον Απόλλωνα, πάει για αναβολή το ματς με τη Λαμία

Ακόμη δύο κρούσματα κορωνοϊού στον Απόλλωνα, πάει για αναβολή το ματς με τη Λαμία

Δύο ακόμη θετικά κρούσματα υπάρχουν στον Απόλλωνα Σμύρνης και όπως όλα δείχνουν θα οδηγηθεί σε αναβολή το ματς με τη Λαμία.

Μετά τα δύο κρούσματα κορωνοϊού που ανακοίνωσε το πρωί ο Απόλλωνας Σμύρνης, σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν ακόμη δύο θετικά και το ματς με τη Λαμία θα οδηγηθεί σε αναβολή.

Εννοείται πως όσοι βρέθηκαν θετικοί μπήκαν αμέσως σε απομόνωση και σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο το αυριανό παιχνίδι στη Ριζούπολη δεν θα πραγματοποιηθεί αφού πλέον υπάρχουν τέσσερις θετικοί στον ιό.

Στον Απόλλωνα μάλιστα υπάρχει μεγάλη ανησυχία πως ίσως υπάρξουν κι άλλα κρούσματα, αφού ακόμη δεν έχουν όλα τα αποτελέσματα ακόμη ενώ υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές με συμπτώματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τρεις ποδοσφαιριστές και ένας μέλος του προπονητικού τιμ είναι πλέον τα θετικά κρούσματα στην ομάδα μας.

Δύο ακόμα ποδοσφαιριστές μας βρέθηκαν θετικοί στα τεστ που υποβλήθηκαν το πρωί του Σαββάτου. Ήδη θετικά ήταν τα αποτελέσματα για έναν ποδοσφαιριστή και ένα μέλος του προπονητικού τιμ από τα τεστ της Πέμπτης. Ο έλεγχος δεν έχει ολοκληρωθεί και αναμένουμε τις απαντήσεις και στα υπόλοιπα τεστ μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος.Τέσσερα πλέον τα κρούσματα στην ομάδα μας Τρεις ποδοσφαιριστές και ένας μέλος του προπονητικού τιμ είναι πλέον τα θετικά κρούσματα στην ομάδα μας.

Δύο ακόμα ποδοσφαιριστές μας βρέθηκαν θετικοί στα τεστ που υποβλήθηκαν το πρωί του Σαββάτου. Ήδη θετικά ήταν τα αποτελέσματα για έναν ποδοσφαιριστή και ένα μέλος του προπονητικού τιμ από τα τεστ της Πέμπτης. Ο έλεγχος δεν έχει ολοκληρωθεί και αναμένουμε τις απαντήσεις και στα υπόλοιπα τεστ μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ