To VAR τα βλέπει όλα κίτρινα στα Γιάννενα! (vids)

To VAR τα βλέπει όλα κίτρινα στα Γιάννενα! (vids)

Με πέναλτι – εφεύρεση η ΑΕΚ ανοίγει το σκορ απέναντι στον ΠΑΣ. Ακυρώθηκε γκολ των γηπεδούχων.

Απίθανα πράγματα στα Γιάννενα. Φαίνεται πως το έχει ο… αέρας στους Ζωσιμάδες. Και το VAR room. Στα πρώτα 55 λεπτά τρεις φάσεις «κλειδί» στην αναμέτρηση. Και τις τρεις της πήρε πάνω του το δωματιάκι της τεχνολογίας. Αποτέλεσμα; 0-1 για την Ένωση με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καρίμ Ανσαριφάρντ (15΄).

Το ακριβώς συνέβη; Πρώτα από όλα η φάση του πέναλτι. Η ΑΕΚ έχει κερδίσει ένα φάουλ στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Ο Μάνταλος γεμίζει, ο Χνιντ πιάνει μια κεφαλιά που στέλνει τη μπάλα προς την… Πρέβεζα. Η φάση έχει τελειώσει ουσιαστικά,  ο Χουτεσιώτης πέφτει πάνω στον Τυνήσιο αμυντικό στο φινάλε της εξόδου του και το VAR λέει πέναλτι. Φώναξε μάλιστα και τον Διαμαντόπουλο ο οποίος δεν δίστασε να υποδείξει την παράβαση που έστειλε τον Ανσαριφάρντ στην άσπρη βούλα. Και την ΑΕΚ στο προβάδισμα.

Είκοσι λεπτά αργότερα ο ΠΑΣ Γιάννενα ισοφαρίζει με κεφαλιά του Παμλίδη έπειτα απο σέντρα του Πίρσμαν. Οι γηπεδούχοι πανηγυρίζουν. Το VAR έχει όμως και πάλι διαφορετική άποψη. Με το 0-1 να παραμένει.

Στο 51′ ο ΠΑΣ Γιάννινα σκόραρε ξανά, αλλά και πάλι ο διαιτητής το ακύρωσε για οφσάιντ. O Κάστρο έδωσε στον Παμλίδη, αυτός άνοιξε στον Καρτάλη, ο παίκτης του ΠΑΣ έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Ελευθεριάδης από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι Ηπειρώτες πανηγύρισαν, αλλά μετά τη χρήση του VAR ο διαιτητής Διαμαντόπουλος το ακύρωσε για οφσάιντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ