Γιαννίκης : «Ήμασταν άτυχοι με το VAR»

Γιαννίκης : «Ήμασταν άτυχοι με το VAR»

Ο Αργύρης Γιαννίκης μίλησε για την εμφάνιση των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα και τα γκολ που δεν μέτρησαν στον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε στους «Ζωσιμάδες» με 1-0 από την ΑΕΚ για την 6η αγωνιστική της Super League και ο Αργύρης Γιαννίκης μίλησε για την αναμέτρηση.

Ο προπονητής του «Άγιαξ» της Ηπείρου δήλωσε ότι η ομάδα του ήταν άτυχη με το VAR καθώς της ακυρώθηκαν δύο γκολ, αλλά εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Είχαμε δύο γκολ τα οποία δεν μέτρησαν με τη βοήθεια του VAR. Από εκεί και μετά είναι δύσκολο γιατί παίζει ρόλο και η ψυχολογία των παικτών. Μπράβο στους παίκτες γιατί το πίστεψαν. Είχαμε κλείσει την ΑΕΚ στην πλευρά της, είχαμε την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα. Είχαμε επίσης και ένα δοκάρι. Κάναμε φάσεις και ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι.

Χάσαμε τη μπάλα κάπως εύκολα στην αρχή και μετά τα πήγαμε καλύτερα. Ήμασταν άτυχοι με το VAR. Πάλι μπράβο στους παίκτες γιατί όταν βάζεις δύο γκολ στην ΑΕΚ που δεν μετράνε και είσαι ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά πέφτει η ψυχολογία. Έχουμε πολλά πράγματα να δουλέψουμε ακόμα και κάτω υπό δύσκολες συνθήκες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ