Ατρόμητος – Παναιτωλικός 2-0

Ατρόμητος – Παναιτωλικός 2-0

Επιστροφή στις νίκες για τον Ατρόμητο που επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού χάρη στα γκολ των Μανούσου με πέναλτι (14') και Κωτσόπουλου (78). Με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ταχάρ από το 51' οι Αγρινιώτες που έμειναν χωρίς νίκη μετά από έξι ματς.

Ο Ατρόμητος ήθελε πολύ τη νίκη μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και κατάφερε να την πάρει απέναντι στον Παναιτωλικό με 2-0 χάρη στα γκολ των Μανούσου και Κωστόπουλου. Από την άλλη η ομάδα του Αγρινίου έμεινε χωρίς νίκη με μόλις τρεις βαθμούς μετά από έξι ματς ενώ ολοκλήρωσε το ματς και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ταχάρ στο 51′.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήταν στο 8′ για τον Ατρόμητο όταν Κωτσόπουλο σούταρε από το σημείο του πέναλτι αλλά ο Κνετ έσωσε. Τέσσερα λεπτά μετά Μανούχος και VAR είδαν πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Ρισβάνη και ο Μανούχος σκόραρε για το 1-0. Στο 35ο λεπτό ο Χριστοδουλόπουλος βρήκε τον Σάλομον ο οποίος από καλή θέση αστόχησε.

Ο Παναιτωλικός έμεινε με δέκα παίκτες στο 51′ για άσχημο μαρκάρισμα του Ταχάρ στον Κωτσόπουλο ο οποίος στο 78′ σφράγισε και τη νίκη για την ομάδα του Κάναντι. Ύστερα από ασίστ του Μανούσου ο Κωστόπουλος με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Aτρόμητος (Κάναντι): Γιαννιώτης, Ρισβάνης, Γούτας, Γκάλο, Γκαλβάο (66’ Τομάσεβιτς), Σάλομον, Κιβρακίδης Κωτσόπουλος, Μανούσος, Μπουσούλατζιτς, Χριστοδουλόπουλος (66’ Αγκάγεβ)

Παναιτωλικός (Χάβος): Κνετ, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Καρασαλίδης, Βάντερσον (84’ Περέιρα), Ντάλσιο (84’ Άλβαρες), Ταχάρ, Γιάκολις (68’ Μεντόσα), Αριγίμπι (68’ Βέργος), Μάζουρεκ (54’ Τσιγγάρας), Ντίας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ