Παναθηναϊκός : Η παρατήρηση του Μπόλονι για το… αεροδρόμιο

Παναθηναϊκός : Η παρατήρηση του Μπόλονι για το… αεροδρόμιο

Ο Ρουμάνος προπονητής του Παναθηναϊκού προέβη σε συστάσεις στους παίκτες με τη χρήση του βίντεο, ενώ επιφύλαξε έναν ξεχωριστό σχολιασμό για το γκολ του Βόλου.

Μαθήματα με τη χρήση του βίντεο επιφύλαξε στους παίκτες του ο Λάζλο Μπόλονι πριν την έναρξη της προπόνησης της Δευτέρας στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Ο Ρουμάνος προπονητής έδειξε επιλεγμένα στιγμιότυπα από την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον ΝΠΣ Βόλο το Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Ο Μπόλονι προέβη σε αυστηρές συστάσεις για την αδράνεια και την επιπολαιότητα που διέκρινε σε αρκετές περιπτώσεις. Ο Μπόλονι είχε αρκετά παράπονα για τις αντιδράσεις των «πράσινων» σε πολλές φάσεις και το επισήμανε «παγώνοντας» τις φάσεις. Εκτός από την επισήμανση των λαθών, ο Μπόλονι εξήγησε και ποια θα ήταν η σωστή επιλογή, ώστε να αποφευχθούν παρόμοια φαινόμενα.

Πάντως, η… χάιλαϊτ παρατήρηση του Μπόλονι αφορούσε το γκολ του Βόλου. Στο γέμισμα της μπάλας από την άμυνα του Βόλου, ο Ρουμάνος τόνισε αρχικά στους παίκτες του ότι «δεν θα έπρεπε να τους αφήσετε ούτε ένα εκατοστό».

Στην επόμενη αποστροφή του λόγου του, ο Μπόλονι σχολίασε με έμφαση: «Δείτε πόσος χώρος υπάρχει. Εσείς τους αφήσατε ολόκληρο αεροδρόμιο»…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ