Παναθηναϊκός : Στο… τεφτέρι του Λάζλο Μπόλονι

Παναθηναϊκός : Στο… τεφτέρι του Λάζλο Μπόλονι

Εφτά παίκτες του Παναθηναϊκού θα περάσουν από την αξιολόγηση του Ρουμάνου προπονητή.

Κατά την παρουσίαση του, ο Λάζλο Μπόλονι επισήμανε ότι έχει ενημερωθεί για τον πυρήνα των παικτών του ρόστερ, οι οποίοι έχουν προτεραιότητα στο πλάνο του. Όμως, ταυτόχρονα, ο Ρουμάνος προπονητής διεμήνυσε ότι θα τους αξιολογήσει όλους από μηδενική βάση και θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του.

Άλλωστε και ο Γιάννης Αλαφούζος, στις συζητήσεις τους επισήμανε στον Μπόλονι ότι θα ήθελε μία αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού. Ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν προβληματίσει, οι οποίοι δεν υπολογίζονταν ή μένουν ελεύθεροι στο τέλος της σεζόν, καθώς και οι δανεικοί, θα περάσουν από το ποδοσφαιρικό «μικροσκόπιο» του Μπόλονι.

Ο Ρουμάνος διαθέτει την εμπειρία και την οξυδέρκεια για να σχηματίσει γνώμη και σε αυτά βασίζεται ο Αλαφούζος, για να λάβει μία τεκμηριωμένη εισήγηση. Το10.gr καταγράφει τις πιο ιδιάζουσες περιπτώσεις του ρόστερ, για τις οποίες ο Μπόλονι θα εκφέρει άποψη στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Γιασίν Αγιούμπ

Η παρουσία του Μαροκινού χαφ στους υπό κρίση προκαλεί εντύπωση… Ο ΓιασίνΑγιούμπ έχει συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια, μέχρι τον Ιούνιο του 2023, ενώ είναι από τους υψηλόμισθους του ρόστερ με αποδοχές που προσεγγίζουν τις 500.000 ευρώ ετησίως. Όμως, η προσφορά του είναι αντιστρόφως ανάλογη της αμοιβής του… Μέχρι τώρα ο Αγιούμπ έχει βοηθήσει ελάχιστα, αφού τραυματίζεται συχνά, ενώ με τη συμπεριφορά του είχε ενοχλήσει τόσο τον Γιώργο Δώνη όσο και τον ΝτάνιΠογιάτος. Για τους προαναφερόμενους λόγους, η διοίκηση του Παναθηναϊκού προβληματίζεται για τον Μαροκινό και περιμένει την εισήγηση του Μπόλονι…

Γιοάν Μολό

Ο Γάλλος εξτρέμ είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος αυτές τις μέρες στο «Καλαφάτης». Η έλευση του Μπόλονι και η συμμετοχή του στο ματς με τον Βόλο, έχουν αλλάξει άρδην τη διάθεση του Γιοάν Μολό, ο οποίος υπερβάλλει εαυτό στις προπονήσεις. Ο Μολό έχει αυτοπεποίθηση και πιστεύει ότι σύντομα θα κερδίσει μέχρι και φανέλα βασικού.

Ο Μολό δεν εθελοτυφλεί ότι σε λίγες μέρες θα επανέρθει πλήρως, αλλά σε αντίθεση με τον Πογιάτος που δεν τον υπολόγιζε καθόλου και ήταν χαμένος από χέρι, ο 31χρονος επιθετικός ελπίζει ότι θα έχει μέλλον στον Παναθηναϊκό.

Ούφε Μπεκ

OΟύφεΜπεκ μοιάζει να είναι μία τελειωμένη ιστορία για τον Παναθηναϊκό, παρά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Ο Δανός εξτρέμ είχε προκαλέσει εκνευρισμό στους ιθύνοντες της ΠΑΕ κατά τη διάρκεια των συζητήσεων για την αποδέσμευση του το καλοκαίρι και δύσκολα θα μπει στην εξίσωση.

Το μοναδικό «αν» στην υπόθεση έχει να κάνει με τον Μπόλονι. Ο Ρουμάνος προπονητής έχει ρωτήσει για την περίπτωση του Μπεκ και έχει ενημερωθεί σχετικά. Ο 67χρονος κόουτς δεν εξέφρασε επιθυμία να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του, αλλά είναι και απρόβλεπτος στις αντιδράσεις του.

Αργύρης Καμπετσής

Ήδη ο Αργύρης Καμπετσής ενεργοποιήθηκε ξανά και έπαιξε ως αλλαγή στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Όμως, το ζητούμενο για τον 21χρονο επιθετικό δεν είναι να πάρει μερικές σποραδικές συμμετοχές, αλλά να εδραιωθεί στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού.

Το δίδυμο των Μακέντα – Καρλίτος δεν «σπάει» εύκολα, αλλά η σεζόν είναι μεγάλη και λογικά, θα προκύψουν ευκαιρίες για τον Καμπετσή. Το συμβόλαιο του λήγει στο τέλος της σεζόν, οπότε θα εξαρτηθεί από τον Μπόλονι εάν θα το ανανεώσει, αφού αυτός θα αποφασίσει αν ο νεαρός στράικερ έχει περιθώρια εξέλιξης και αξίζει να δουλέψει μαζί του.

Βασίλης Ξενόπουλος

Μετά την αποδέσμευση του Κότσαρη είναι ο δεύτερος στην ιεραρχία τερματοφύλακας. Στο μυαλό των περισσότερων ο Βασίλης Ξενόπουλος είναι μικρός σε ηλικία, αλλά επανδρώνει την τριάδα των γκολκίπερ από τη σεζόν 2015-2016, όταν τον είχε προωθήσει ο Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Ξενόπουλος δύσκολα θα ξεφύγει από τη σκιά του Σωκράτη Διούδη, εκτός και αν ο βασικός «πορτιέρο» του Παναθηναϊκού τραυματιστεί. Το συμβόλαιο του 22χρονου τερματοφύλακα λήγει στο τέλος της σεζόν και ο ΛάζλοΜπόλονι θα τον αξιολογήσει, για να αποφασίσει εάν αξίζει να του κατατεθεί πρόταση ανανέωσης ή μετά τον Κότσαρη θα αποχωρήσει και αυτός.

Βασίλης Ζαγαρίτης

Από… αναπληρωματικός του Φάνη Μαυρομάτη, ο 21χρονος αριστερός μπακ βρέθηκε στην ενδεκάδα, εκμεταλλευόμενος τους τραυματισμούς των Χουάνκαρ και Χατζηθεοδωρίδη. Ο Ζαγαρίτης άφησε καλές εντυπώσεις στα περσινά πλέι-οφ, αλλά ο Ντάνι Πογιάτος ουδέποτε τον πίστεψε.

Πλέον, ο Λάζο Μπόλονι θα αρχίσει βασικό τον Ζαγαρίτη ελλείψει άλλου και θα εξαρτηθεί από τον ποδοσφαιριστή εάν θα διατηρήσει την εμπιστοσύνη του Ρουμάνου προπονητή. Κυρίως, η παραμονή του Ζαγαρίτη στον Παναθηναϊκού επαφίεται στον Μπόλονι, επειδή το συμβόλαιο του λήγει τον Ιούνιο. Και για να κατατεθεί πρόταση ανανέωσης, πρέπει ο να προηγηθεί εισήγηση του Μπόλονι στη διοίκηση.

Δημήτρης Κολοβός

Σε σύγκριση με τους προαναφερόμενους, ο Δημήτρης Κολοβός δεν θα τεθεί υπό τις οδηγίες του ΛάζλοΜπόλονι διότι έχει παραχωρηθεί δανεικός στη ΣερίφΤιρασπόλ. Όμως, ο Κολοβός έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι τον Ιούνιο του 2022 και το επόμενο καλοκαίρι, θα επιστρέψει στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Άρα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα κληθούν ξανά να διαχειριστούν την υπόθεση του ποδοσφαιριστή. Οι «πράσινοι» έχουν ζητήσει από τον Μπόλονι σε δεύτερο χρόνο να τσεκάρει τους δανεικούς και να αποφασίσει για το μέλλον τους. Ο Κολοβός δεν είναι ο μόνος, αλλά είναι πιο σημαντικός από τους Θεοχάρη και Περέα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ