Μάντζιος : «Πρεπει να είμαστε πειθαρχημένοι και σοβαροί»

Μάντζιος : «Πρεπει να είμαστε πειθαρχημένοι και σοβαροί»

Ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε στο Κυριακάτικο (1/11, 15:00) παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Άρης επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και υποδέχεται την Κυριακή (1/11, 15:00) τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο προπονητής των «Κιτρινόμαυρων», Άκης Μάντζιος, με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι και τόνισε ότι οι παίκτες του πρέπει να παρουσιαστούν πειθαρχημένοι και σοβαροί.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:

Για τις τελευταίες δύο εβδομάδες: «Ειναι λογκό να υπάρχει ανησυχία. Είμαστε μια ομάδα σαράντα ατόμων, που είμαστε καθημερινά μαζί και οι περισσότεροι έχουν και οικογένειες. Τα πράγματα είναι καλύτερα τώρα. Ακολουθήσαμε πιστά κάθε υγειονομικό πρωτόκολλο. Όλο αυτό το διάστημα υπήρχαν μέρες που η προετοιμασία της ομάδας δεν ήταν η κατάλληλη για ένα παιχνίδι, όμως έπρεπε να προσαρμοστούμε στις συνθήκες».

Για το αν ο Άρης έχασε το ρυθμό του: «Αυτο το βιβλίο έχει δύο αναγνώσεις και είναι σωστές αμφότερες.Υπήρχαν παιδιά που ήθελαν χρόνο, υπήρχαν όμως και παιδιά που παιχνίδι με παιχνίδι γίνονται καλύτεροι. Και ο αγωνιστικός ρυθμός είναι ένα πολύ σημαντικό πράγμα στο ποδόσφαιρο. Αυτό μας λείπει. Κάτι κερδίζεις, κάτι χάνεις. Κάναμε ό,τι καλύτερο για να μπορέσει η ομάδα να είναι στον καλύτερο βαθμό από πλευράς ετοιμότητας».

Για τα θετικά κρούσματα του κορωνοϊου στην ομάδα του: «Προκειται για ένα λεπτό θέμα και θα βγάλει ανακοίνωση η ΠΑΕ».

Για τον νέο χλοοτάπητα: « Το Κλεάνθης Βικελίδης μας δίνει δυναμική και θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη αν είχαμε τον κόσμο μας. Ευελπιστούμε ότι το γήπεδο θα είναι σε καλύτερη κατάσταση απ’ ότι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ώστε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο».

Για το αν είναι έτοιμος ο Σίλβα: «Δεν είναι απόλυτα έτοιμος και το ίδιο ισχύει και για τον Μπεναλουάν. Προσπαθούμε να ενσωματώσουμε τα παιδιά, όσο πιο γρήγορα γίνεται. Σίγουρα από τότε μέχρι τώρα πέρασαν 15 ημέρες. Είναι σε καλύτερη κατάσταση και τα παιδιά θα είναι μαζί μας στο παιχνίδι με την Τρίπολη».

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι: «Ειναι σημαντικό το πώς θα παρυσιαστουμε εμείς. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι. Ο αντίπαλος είναι μια καλή και έμπειρη ομάδα. Εμείς, όμως, θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ