ΟΦΗ : Σε φουλ ρυθμούς ο Μαρινάκης

ΟΦΗ : Σε φουλ ρυθμούς ο Μαρινάκης

Με τον Νίκο Μαρινάκη να προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς μαζί με την υπόλοιπη ομάδα συνεχίστηκαν οι προπονήσεις στο «στρατόπεδο» του ΟΦΗ ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο ΟΦΗ συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα της έβδομης αγωνιστικής της Super League με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (1/11).

Τα ευχάριστα νέα για τον Γιώργο Σίμο ακούνε στο όνομα Νίκος Μαρινάκης ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα με την Ένωση.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Με τον Νίκο Μαρινάκη να προπονείται κανονικά, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (1/11) με την ΑΕΚ.

Ο Nazareno Solis συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ενώ ο Πραξιτέλης Βούρος ακολούθησε επίσης μέρος του προγράμματος.

Ο Juan Neira έκανε για μια ακόμη ημέρα ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ οι Κώστας Γιαννούλης, Adrian Sardinero και Felipe Souza έκαναν θεραπεία.

Ο Adil Nabi δεν προπονήθηκε.

Πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισαν οι Ricardo Vaz και Κοσμάς Τσιλιανίδης.

Στην σημερινή προπόνηση δόθηκε έμφαση σε ασκήσεις κινητικότητας, παιχνίδια κατοχής σε μικρούς χώρους, ασκήσεις τακτικής με τελειώματα και στατικές φάσεις.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Σάββατο (31/10), στις 10:00, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ