Ατρόμητος : Δίχως Γκάλο, Μουνίθ και Ραμπέλο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (pic)

Ατρόμητος : Δίχως Γκάλο, Μουνίθ και Ραμπέλο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (pic)

Με εκπλήξεις η αποστολή του Ατρόμητου για τον αυριανό (31/10, 17:15) αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Super League.

Ο Ατρόμητος φιλοξενείται αύριο (31/10, 17:15) στους «Ζωσιμάδες» από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της έβδομης στροφής του ελληνικού πρωταθλήματος και ο Νταμίρ Κάναντι γνωστοποίησε την αποστολή.

Ο Αυστριακός τεχνικός αποφάσισε να αφήσει εκτός από τον αγώνα με τον «Αίαντα της Ηπείρου» τους τους Χουάν Μουνίθ και Μπράιαν Ραμπέλο χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος, ενώ επίσης στα Ιωάννινα δεν θα ταξιδέψει ο Ροντρίγκο Γκάλο που χτύπησε στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Τέλος, σε αγωνιστικές υποχρεώσεις επιστρέφει ο Μάτιτς, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι 20 παίκτες της αποστολής του Ατρόμητου: 

Μανδάς, Γιαννιώτης, Νάτσος, Γούτας, Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Χριστοδουλόπουλος, Μάτιτς, Μανούσος, Σάλομον, Αγκάγιεφ, Γιακουμάκης, Κωτσόπουλος, Ρισβάνης, Μπουσούλατζιτς, Τομάσεβιτς, Χαρίσης, Ενσικουλού, Στρούγγης.

Παρακάτω η ενημέρωση από την ΠΑΕ Ατρόμητος: 

«Η αποστολή της ομάδας μας για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Με την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την 7η αγωνιστική της Super League Interwetten με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή.

Την αποτελούν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Γιαννιώτης, Νάτσος, Γούτας, Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Χριστοδουλόπουλος, Μάτιτς, Μανούσος, Σάλομον, Αγκάγιεφ, Γιακουμάκης, Κωτσόπουλος, Ρισβάνης, Μπουσούλατζιτς, Τομάσεβιτς, Χαρίσης, Ενσικουλού και Στρούγγης.

squadlist atromitos pas giannina

Με την ανακοίνωση της αποστολής η ομάδα αναχώρησε για το ξενοδοχείο.

Όλοι όσοι δεν βρίσκονται στην αποστολή θα προπονηθούν αύριο με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα.

*Αρνητικά βγήκαν όλα τα τεστ μοριακού ελέγχου για κορωνοϊό, στα οποία υποβλήθηκαν οι άνθρωποι της ομάδας μας ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ