Γιακουμάκης : «Δεν ήμασταν αποφασιστικοί στις μονομαχίες»

Γιακουμάκης : «Δεν ήμασταν αποφασιστικοί στις μονομαχίες»

Για την ήττα απέναντι στον ΠΑΣ και το τι έφταιξε μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου, Πέτρος Γιακουμάκης.

Για την ήττα απέναντι στον ΠΑΣ και το τι έφταιξε μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου, Πέτρος Γιακουμάκης. Ο 28χρονος επιθετικός στάθηκε στις χαμένες μονομαχίες της ομάδας του απέναντι σε εκείνη των Γιαννίνων, ενώ έδωσε το σύνθημα της νίκης για την ερχόμενη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

Για την ήττα και τι έφταιξε: «Μπήκαμε πολύ καλά, κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και δεχθήκαμε το γκολ. Μετά αλλάζει η ροή του παιχνιδιού. Στο δεύτερο μέρος έπρεπε να ανοιχτούμε και βρήκαν τους χώρους για το δεύτερο γκολ. Αν ήμασταν αποφασιστικοί στις μονομαχίες θα μπορούσαμε να είμαστε πιο επιθετικοί. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι, παρότι πάντα πάμε για τη νίκη. Είχαμε την κυκλοφορία στο ματς και έπρεπε να σκοράρουμε, αλλά δεν ήρθε το γκολ και στη συνέχεια μας πήρε από κάτω. Αν συνεχίζαμε στο δεύτερο μέρος όπως μπήκαμε στα πρώτα λεπτά θα ισοφαρίζαμε».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Εμείς πάντα πηγαίνουμε για τη νίκη. Έτσι θα κάνουμε και με τον Παναθηναϊκό και θα προσπαθήσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην κάνουμε τα λάθη που κάναμε σήμερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ