Ελευθεριάδης : «Στον ΠΑΣ είμαστε μία οικογένεια»

Ελευθεριάδης : «Στον ΠΑΣ είμαστε μία οικογένεια»

Για το μυστικό της επιτυχίας του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε ο μεσοεπιθετικός της ομάδας, Χρήστος Ελευθεριάδης.

Καλύτερα από ότι θα φανταζόταν έχει ξεκινήσει τη φετινή σεζόν ο φοβερός και τρομερός ΠΑΣ, καθώς με τη νίκη στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο έφτασε τους οχτώ βαθμούς και στην 7η θέση.

Ο μεσοεπιθετικός της ομάδας, Χρήστος Ελευθεριάδης, μίλησε για το πολύ καλό ξεκίνημα της ομάδας των Ιωαννίνων και για την «οικογένεια» που έχουν φτιάξει στα αποδυτήρια.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM:

-το μυστικό της πορείας του ΠΑΣ: «Είμαστε μια οικογένεια. Έχουμε αρκετά παιδιά από πέρσι, υπάρχει ομοιογένεια και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Γνωριζόμαστε από πέρσι και είναι πιο εύκολο να βρεθούμε».
-την παρουσία του στον ΠΑΣ: «Εγώ ήμουν από πέρσι στην ομάδα, αλλά έχασα τέσσερις μήνες με ένα κάταγμα περόνης. Έπαιξα ουσιαστικά ενάμιση μήνα, γιατί μετά διακόπηκε το πρωτάθλημα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον ΠΑΣ, ήμουν εξ αρχής σίγουρος για την επιλογή μου. Οι άνθρωποι εδώ με πίστεψαν και προσπαθώ κάθε φορά να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για να τους δικαιώσω».
-τη θέση του: «Πάντα έπαιζα στα φτερά, αλλά πατάω αρκετά περιοχή. Το επιδιώκω και πάντα προσπαθώ να πετύχω γκολ».
-τις βλέψεις του ΠΑΣ φέτος: «Είναι πολύ νωρίς να κάνουμε προβλέψεις. Εμείς έχουμε πει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και να παίζουμε πάντα για τη νίκη. Νομίζω πως αυτή η φιλοσοφία φαίνεται. Μακάρι να μπούμε στην εξάδα, αλλά είναι ακόμη πολύ νωρίς. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά μας, αλλά είμαστε αισιόδοξοι γιατί η ομάδα δείχνει καλό πρόσωπο. Όλοι έχουμε φιλοδοξίες, παίζουμε σε μια ιστορική ομάδα με πολύ λαό και θέλουμε να φτάσουμε τον ΠΑΣ όσο πιο ψηλά γίνεται».
-την ήττα από την ΑΕΚ: «Δεν μπήκαμε καλά στο ματς, χάσαμε ένα 20λεπτο. Η ΑΕΚ είναι πολύ ποιοτική ομάδα. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό στη Super League. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ