Στην κορυφή ο Άρης – Η βαθμολογία της Superleague

Στην κορυφή ο Άρης – Η βαθμολογία της Superleague

Ο Άρης νίκησε και τον Αστέρα Τρίπολης με 1-0 και παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος. Με νίκες συνέχισαν και ο ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και ανέβηκαν στην πρώτη τετράδα. Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής και η βαθμολογία.

Η 7η αγωνιστική ολοκληρώθηκε στη Superleague, με τον Άρη να πετυχαίνει ακόμη μια νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στο Κλεάνθης Βικελίδης με 1-0 και να παραμένει μόνος πρώτος στην κορυφή του πρωταθλήματος. Οι κίτρινοι συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία τους και επικράτησαν και κόντρα στους Αρκάδες, χάρη σε αυτογκόλ του Πασαλίδη.

Από εκεί και πέρα με νίκες συνέχισαν και οι δυο Δικέφαλοι, με τον ΠΑΟΚ να περνάει από το Αγρίνιο, καθώς νίκησε με 1-3 τον Παναιτωλικό, με τους ασπρόμαυρους να φτάνουν τους 12 βαθμούς και να ανεβαίνουν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Τρίποντο όμως πανηγύρισε και η ΑΕΚ και μάλιστα με ανατροπή, καθώς επικράτησε του ΟΦΗ με 2-1 στο ΟΑΚΑ, με την Ένωση να φτάνει τους 13 βαθμούς και να σκαρφαλώνει στη δεύτερη θέση.

Εκεί συγκατοικεί μαζί με τον Ολυμπιακό, ο οποίος από το Σάββατο έχει κερδίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης με 2-0 στο Καραϊσκάκη, ενώ οι ερυθρόλευκοι έχουν και ένα παιχνίδι λιγότερο τόσο από τον πρωτοπόρο Άρη αλλά και από την ΑΕΚ. Όσον αφορά τις τελευταίες θέσεις, η Λαμία μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό παρέμεινε στον ένα βαθμό, ενώ στη 13η θέση είναι η ΑΕΛ, με 2 πόντους, αλλά και 5 συνολικά παιχνίδια σε 7 αγωνιστικές.

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής: 

Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης 2-0
Βόλος – ΑΕΛ 1-1
Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 0-2
Λαμία – Παναθηναϊκός 0-2
Άρης – Αστέρας Τρίπολης 1-0
Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 1-3
ΑΕΚ – ΟΦΗ 2-1

Αναλυτικά η βαθμολογία της Superleague:

Η επόμενη αγωνιστική της Superleague (8η): 

Σάββατο 7 Νοεμβρίου

15:00 Αστέρας Τρίπολης – Βόλος
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός
19:30 Παναθηναϊκός – Ατρόμητος

Κυριακή 8 Νοεμβρίου

15:00 ΟΦΗ – Ολυμπιακός
17:15 ΑΕΛ – Λαμία
17:15 Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟΚ
19:30 Άρης – ΑΕΚ

Μεσοβδόμαδα έχει τα δυο εξ αναβολής παιχνίδια Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης την Τρίτη (3/11, 17:15) και ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΛ την Τετάρτη (4/11, 17:15)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ