Το «ευχαριστώ» του Τσόλακ στους συμπαίκτες του (pic)

Το «ευχαριστώ» του Τσόλακ στους συμπαίκτες του (pic)

Ο Αντόνιο Τσόλακ πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και δεν έκρυψε τη χαρά του, με τον Κροάτη επιθετικό να ευχαριστεί τους συμπαίκτες του για την στήριξη.

Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ πέτυχε ο Αντόνιο Τσόλακ, στη νίκη του Δικεφάλου κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με 3-1.

Ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Τούμπα προσπάθησε να βοηθήσει την ομάδα του στο σκοράρισμα. Στα παιχνίδια που αγωνίστηκε δεν μπόρεσε να βρει στόχο με αποτέλεσμα να αρχίσει να κυριεύουν τον Κροάτη επιθετικό το άγχος, αλλά και η πίεση. Η «απελευθέρωση» ήρθε χθες με τον 25χρονο φορ να ανοίγει λογαριασμό στο Ελληνικό πρωτάθλημα .

Κατάφερε να νικήσει τον Κνετ από τα 11 μέτρα, γράφοντας ο ίδιος το τελικό 1-3 των Ασπρόμαυρων στο Αγρίνιο. Στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, ευχαρίστησε μεταξύ άλλων τους συμπαίκτες του που βρίσκονται δίπλα του συνεχώς. «Επιτέλους, το πρώτο μου γκολ με τον ΠΑΟΚ. Χαρούμενος για τη νίκη, ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που πάντα με στηρίζουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ