«Κάποιος να συμμαζέψει τον Κάκο»

«Κάποιος να συμμαζέψει τον Κάκο»

Έξαλλοι στον Απόλλωνα Σμύρνης με τα όσα είπε ο Τάσος Κάκος για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

O Απόλλων Σμύρνης έφυγε με παράπονα από το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και το ματς με τον Παναθηναϊκό. Οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούσαν πως δεν υπήρξε πέναλτι στη φάση από την οποία προήλθε το γκολ νίκης του Παναθηναϊκού, ενώ είναι έξαλλοι και με τον τηλεκριτικό διαιτησίας, Τάσο Κάκο, για τις τοποθετήσεις του γύρω από τον αγώνα.

Στον Απόλλωνα ανέφεραν πως «ο Κάκος ξύπνησε ένα βράδυ και ανακάλυψε διαιτησία υπέρ του Απόλλωνα Σμύρνης. Κάτι που -όλος τυχαίως- έκανε πριν από συγκεκριμένο αγώνα. Προφανής ο ρόλος του κ. Κάκου, προφανής και ο στόχος του. Να επηρεάσει τον διαιτητή της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Ο κ. Κάκος που ανακάλυψε τον Απόλλωνα πριν από το συγκεκριμένο ματς, αλλά δεν είχε ασχοληθεί ποτέ στο παρελθόν μαζί του», έλεγαν στον Απόλλωνα και πρόσθεταν.

«Ο κ. Κάκος που ήταν άλαλος όταν οι παίκτες του Απόλλωνα σε προηγούμενες αναμετρήσεις δέχονταν μπουνιές και κλοτσιές από αντιπάλους. Ο κ. Κάκος που σε προηγούμενα ματς συμπεριφερόταν λες και ήταν… αόμματος όταν διαιτητικές αποφάσεις υπέρ του Απόλλωνα, άλλαζαν με μαγικό τρόπο.

Κάποιος να συμμαζέψει τον τηλεκριτικό διαιτησίας που δημιουργεί εντυπώσεις προκειμένου να ωφεληθούν κάποιοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ