ΠΑΟΚ : «Κυρίες και κύριοι ο Πάμπλο Γκαρσία» (vid)

ΠΑΟΚ : «Κυρίες και κύριοι ο Πάμπλο Γκαρσία» (vid)

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στα social media τον Πάμπλο Γκαρσία, με τον Ουρουγουανό τεχνικό να αφήνει στην άκρη για λίγο τις φόρμες και να φοράει τα καλά του.

Ο επίσημος λογαριασμός του ΠΑΟΚ στα Social Media παρουσίασε μέσα από ένα βίντεο το νέο προπονητή της ομάδα τον Πάμπλο Γκαρσία. Μπορεί η παρουσία του να άργησε λίγο όμως η ΠΑΕ ετοίμασε ένα φανταστικό βίντεο για τον 43χρονο τεχνικό με τον «Ινδιάνο» να αφήνει για λίγο τις φόρμες και να φοράει τα καλά του για τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ.

«Ήρθα από την άλλη άκρη του κόσμου. Έφυγα από το χωριό μου πολύ νέος, 20 ετών. Το μοναδικό όνειρο που είχα ήταν να γίνω ένας από τους καλύτερους στην θέση μου. Όταν έφτασα στην Τούμπα, ένας φίλαθλος που μιλούσε ισπανικά μου είπε να έχεις τα μάτια του ΠΑΟΚ. Φόρεσα την φανέλα της ομάδας με μεγάλη περηφάνια.

Οι φίλαθλοι με υποδέχτηκαν θερμά σαν να ήμουν παίκτης που είχε γεννηθεί στην ακαδημία του ΠΑΟΚ. Με βοήθησαν στα πάντα. Τώρα βρίσκομαι σε άλλη θέση και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Περίμενα αυτή την ευκαιρία. Θέλω έναν ΠΑΟΚ με πάθος και δύναμη. Να γίνεται καλύτερος κάθε μέρα.

Με επιθετικό ποδόσφαιρο. Με πολλές θυσίες και δύναμη. Τώρα ξεκινάω. Είμαι ο Πάμπλο Γκαρσία».

Παρακάτω η σχετική ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ