ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΛ 1-2

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΛ 1-2

Ο Πινακάς… ζωγράφισε στα Γιάννενα και η Λάρισα έφυγε με το διπλό από την Ηπειρο – Δύο γκολ ο 19χρονος, που έφτασε τα 4 τέρματα σε 6 αγώνες στο φετινό πρωτάθλημα.

Επιτέλους νίκη για τη Λάρισα! Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου πήρε το πρώτο της τρίποντο στη σεζόν μετά από έξι αγώνες, αφού επικράτησε με 2-1 του ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Πινακάς που πέτυχε και τα δύο γκολ των «βυσσινί». Με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λώλη από το 55′ οι γηπεδούχοι, που δεν άντεξαν μέχρι το τέλος, αν και προηγήθηκαν στο σκορ με τον Λεό.

Ο ΠΑΣ ήταν αυτός που έφτασε πρώτος κοντά στο γκολ όταν ο Ελευθεριάδης έσπασε την μπάλα στον Παμλίδη αλλά εκείνος δεν τελείωσε καλά τη φάση. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Χουτεσιώτης έκανε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Πλατέλλα και στην επόμενη φάση ο Σάλιακας έδιωξε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Ηλιάδη.

Τα γκολ ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο αφού πρώτα όμως έμεινε με δέκα παίκτες ο ΠΑΣ λόγω αποβολής του Λώλη στο 55′. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 61′ με τον Λεό να εκμεταλλεύεται τα τραγικά λάθη στην άμυνα της Λάρισας και να πλασάρει τον Νάγκι για το 1-0.

Στο 66′ όμως η Λάρισα ισοφάρισε με κεφαλιά του Πινακά από σέντρα του Φιλίπ και πέντε λεπτά πριν το τέλος του ματς, ο Πινακάς και πάλι έκανε το 2-1 με εξαιρετική κεφαλιά-ψαράκι από σέντρα του Τόρζε. Έτσι ο 19χρονος άσος έφτασε τα τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα και έδωσε την πρώτη νίκη στην ομάδα του.

ΠΑΣ Γιάννινα: Χουτεσιώτης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Σαλιακας, Πίρσμαν, Κάργας, Ντομίνγκεθ, Λωλης, Ελευθεριάδης, Παμλίδης, Λέο.

ΑΕΛ: Νάγκι, Μπέρτος, Φιλίπ, Ηλιάδης, Μούζεκ και Μιχαήλ., Σπαρβ Μιλοσάβλιεβιτς, Πλατέλλας Πινακάς Νικολιάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ