Κάναντι : «Ξεχωρίζουν οι επιθετικοί και ο Χατζηγιοβάνης στον Παναθηναϊκό»

Κάναντι : «Ξεχωρίζουν οι επιθετικοί και ο Χατζηγιοβάνης στον Παναθηναϊκό»

Ο Νταμίρ Κάναντι μίλησε για το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό και ξεχώρισε τους Μακέντα, Καρλίτος και Χατζηγιοβάνη.

Ο Νταμίρ Κάναντι σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε στη δυναμική του τριφυλλιού, ξεχωρίζοντας τους Καρλίτος, Μακέντα και Χατζηγιοβάνη.

Παράλληλα, ο Αυστριακός τεχνικός τόνισε πως περιμένει από τους παίκτες του να είναι «γενναίοι», ενώ πιστεύει πως θα γίνει ένα κλειστό ματς στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Μετά την αλλαγή προπονητή, ο Παναθηναϊκός έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία και βαδίζουν σε πολύ καλή πορεία. Εμείς δεν παίξαμε καλά και αυτή την εβδομάδα έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να βγάλουμε μια καλή απόδοση κόντρα στον Παναθηναϊκό, που είναι μια μεγάλη πρόκληση. Έχουμε στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα.

Είναι δύσκολο να πούμε πού θα κριθεί. Και οι δύο ομάδες θέλουν τους βαθμούς πριν από τη διακοπή. Χρειαζόμαστε πολύ τη νίκη. Θα είναι ένα κλειστό ματς. Εμείς πρέπει να είμαστε πολύ καλά οργανωμένοι και να έχουμε μεγάλη ενέργεια. Θα κριθεί και στο ποιος θα είναι σε μια καλή μέρα.

Στον Παναθηναϊκό ξεχωρίζουν οι δύο επιθετικοί και ο Χατζηγιοβάνης δεξιά. Πρέπει να παίξουμε γενναία και δυνατά κόντρα σε αυτούς τους παίκτες. Πρέπει επίσης να είμαστε επίσης καλοί στο τρανζίσιον για να φανούμε απειλητικοί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ