Πέτρου : «Χωρίς συμπτώματα τα κρούσματα στον Βόλο»

Πέτρου : «Χωρίς συμπτώματα τα κρούσματα στον Βόλο»

Ο τεχνικός διευθυντής του Βόλου, Άκης Πέτρου, μίλησε για την κατάσταση της υγείας των κρουσμάτων της ομάδας.

Ο Βόλος ανακοίνωσε 15 κρούσματα κορωνοϊού τις τελευταίες ώρες, κάτι που είχε ως συνέπεια την αναβολή του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Άκης Πέτρου, μίλησε για την κατάσταση της υγείας των κρουσμάτων.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τα κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα: «Έχουμε 15 συνολικά κρούσματα μαζί με το προσωπικό. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι το πρωτόκολλο λέει για 48 ώρες τεστ πριν το παιχνίδι. Έτσι, γίνανε χθες τα τεστ και το βράδυ πήραμε τα αποτελέσματα με αυτά τα στοιχεία».
Για την κατάσταση της υγείας των κρουσμάτων: «Όλοι είναι σε καλή κατάσταση, κανένας δεν έχει σύμπτωμα. Μακάρι να το περάσουμε όρθιοι και υγιείς. Όλοι βρίσκονται σε καραντίνα, όπως και αυτοί που βγήκαν αρνητικοί. Έχουμε ενημερώσει ΕΟΔΥ και ΓΓΑ για τα αποτελέσματα. Επίσης ως άνθρωποι με ευθύνη έχουμε ενημερώσει τους γύρω μας».
Για το ότι η Λάτσιο έβαλε παίκτες με κορωνοϊό το Σάββατο με την Τορίνο: «Αυτό θεωρώ ότι είναι πολύ άσχημο, πρέπει ο κάθε άνθρωπος να έχει την ευθύνη και συνείδηση. Πρέπει να προστατέψουμε όλοι την κοινωνία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ