Απόλλων Σμύρνης : Προπονήθηκαν Ντάουντα και Μουνιέ

Απόλλων Σμύρνης : Προπονήθηκαν Ντάουντα και Μουνιέ

Οι Αμπιόλα Ντάουντα και Αντονί Μουνιέ συμμετείχαν στην προπόνηση του Απόλλωνα Σμύρνης και πιθανότατα θα είναι στην αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Απόλλων Σμύρνης πραγματοποιεί την προετοιμασία του για το κυριακάτικο (08/11, 19:30) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Ριζούπολης για την 8η αγωνιστική της Super League.

Στην προπόνηση της Παρασκευής (06/11) συμμετείχε τόσο ο Αμπιόλα Ντάουντα όσο και ο Αντονί Μουνιέ που έβγαλαν ολόκληρο το πρόγραμμα χωρίς κάποιο πρόβλημα αν και αντιμετώπιζαν κάποια προβλήματα τραυματισμών πριν από λίγες ημέρες.

Οι δύο παίκτες λοιπόν είναι στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου για το παιχνίδι με τον «Δικέφαλο» του Βορρά αλλά το αν θα αγωνιστούν ή όχι είναι στο χέρι του Έλληνα προπονητή. Πιθανότατα θα βρίσκονται και οι δύο στην αποστολή αλλά παραμένει άγνωστο αν θα ξεκινήσει κάποιος από τους δύο στη βασική ενδεκάδα.

Το Σάββατο (07/11) αναμένονται τα αποτελέσματα των νέων τεστ κορωνοϊού. Αν όλα βγουν αρνητικά, θα γνωστοποιηθεί άμεσα και η αποστολή κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ