Γιαννίκης : «Σταθήκαμε καλά στις απαιτήσεις του αγώνα»

Γιαννίκης : «Σταθήκαμε καλά στις απαιτήσεις του αγώνα»

Ο Αργύρης Γιαννίκης ήταν αρκετά ευχαριστημένος με την εμφάνιση των παικτών στο ματς με τον Παναιτωλικό (0-0), τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν βρίσκεται ούτε στον παράδεισο, ούτε στην κόλαση.

Παρότι είχε δύο δοκάρια, ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό (0-0) για την 8η αγωνιστική της Super League.

Μετά το ματς, ο προπονητής του ΠΑΣ, Αργύρης Γιαννίκης, δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του του κόντρα στους Αγρινιώτες, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του δεν ήταν στον παράδεισο μετά τον Ατρόμητο, ούτε είναι τώρα στην κόλαση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

«Πιστεύω κάναμε κατά διαστήματα καλό ματς, είχαμε δοκάρια, ευκαιρίες, μπορούσαμε να σκοράρουμε, κρατήσαμε τον αντίπαλο στις δύο αντεπιθέσεις. Αν δεν το κάνεις εντός έδρας δεν μπορείς να νικήσεις».

Για τα συνεχόμενα ματς: «Δεν ήταν εύκολη η διαχείριση αυτή την εβδομάδα, πιστεύω σταθήκαμε καλά στις απαιτήσεις του ματς. Βγάλαμε ένταση, μας πήγε το ματς διαφορετικά. Δεν ήμασταν στον παράδεισο μετά τον Ατρόμητο ούτε τώρα στην κόλαση».

Για την πορεία του Πρωταθλήματος: «Θέλαμε πιο πολλούς βαθμούς. Ίσως μας ευνόησε η αρχή στο Πρωτάθλημα, ίσως όχι η συνέχεια. Θέλαμε κάτι περισσότερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ