Κάναντι : «Είχαμε αφοσίωση, παίκτης-κλειδί ο Λάζαρος»

Κάναντι : «Είχαμε αφοσίωση, παίκτης-κλειδί ο Λάζαρος»

Ο προπονητής του Ατρομήτου, Νταμίρ Κάναντι, δήλωσε χαρούμενος μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού (0-1), τονίζοντας ότι οι παίκτες του είχαν αφοσίωση στο παιχνίδι, ενώ χαρακτήρισε παίκτη-κλειδί τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ (0-1) χάρη σε γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου δύο λεπτά πριν ολοκληρωθεί το ματς.

Ο τεχνικός του Ατρομήτου, Νταμίρ Κάναντι, έμεινε ικανοποιημένος από την αφοσίωση που είχαν οι παίκτες του στο παιχνίδι, ενώ χαρακτήρισε παίκτη-κλειδί τον Χριστοδουλόπουλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

«Συγχαρητήρια σε όλους, στο πρώτο μέρος ήμασταν καλοί, στο β’ πιο γενναίοι. Στο β’ είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, δε θυμάμαι ο Παναθηναϊκός να έχει τόσες. ‘Επαιξε σημαντικό ρόλο η αφοσίωση που είχαμε σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα στα Γιάννινα, οι παίκτες έκαναν αυτά που ήθελα».

Για τις κερδισμένες δεύτερες μπάλες: «Είναι πολύ σημαντικές στο ποδόσφαιρο, μας επέτρεψαν να φέρουμε την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή στο β’ μέρος, να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση και να δείξουμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε».

Για τις τρεις αλλαγές στον χώρο του κέντρου: «Είμαι πολύ χαρούμενος, ήταν μία ομαδική προσπάθεια, ωστόσο οι αλλαγές έκριναν το παιχνίδι, οι τρεις παίκτες μας έφεραν φρεσκάδα στο κέντρο, αλλά και οι Λάζαρος και Ενσικουλού στα πλάγια βοήθησαν πάρα πολύ».

Για τον Χριστοδουλόπουλο: «Πολύ σημαντικός, παίκτης – κλειδί ειδικά από τον πάγκο. Έχασε την προετοιμασία και ίσως λόγω φυσικής κατάστασης να μην μπορεί να παίζει σε κάθε παιχνίδι, αλλά είναι σπέσιαλ παίκτης και μπορεί αν αποδειχτεί κλειδί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ