Ο Ζαμπράνο στην Ντιναμό και ο Χατσερίντι στον ΠΑΟΚ

Ο Ζαμπράνο στην Ντιναμό και ο Χατσερίντι στον ΠΑΟΚ

Μια ανάσα από την απόκτηση του Κάρλος Ζαμπράνο βρίσκεται η Ντινάμο, από την Ρουμπίν Καζάν, με τον Περουβιάνο αμυντικό να βρίσκεται στο Κίεβο. Ταυτόχρονα, όλο και πιο κοντά ο Γεβγέν Χατσερίντι στον ΠΑΟΚ.

Η απόκτηση του Κάρλος Ζαμπράνο από την Ντινάμο μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην Ουκρανία. Ο Περουβιανός μάλιστα λέγεται ότι βρίσκεται στο Κιέβο για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του διεθνή αμυντικού. Οι Ουκρανοί σκοπεύουν να προχωρήσουν στην αγορά του παίκτη από την Ρουμπίν. Ο Σαμπράνο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, σκέφτεται να καταθέσει στην FIFA προσφυγή, ως ένας μοχλός πίεσης στην ομάδα από το Καζάν, ζητώντας να πάρει τα χρωστούμενα από την Ρουμπίν και να μείνει ελεύθερος.

Αν εξελιχθεί το θέμα της απόκτηση του Κάρλος Σαμπράνο από την Ντινάμο, έτσι όπως το παρουσιάζουν οι Ουκρανοί, αυτομάτως ανοίγει ο δρόμος για την μετακίνηση του Γεβγέν Χατσερίντι στον ΠΑΟΚ, όπως σας είχε αποκαλύψει to10.gr. Οι Θεσσαλονικείς τα έχουν βρει σε όλα με τον ομογενή αμυντικό για να φορέσει από τώρα τα ασπρόμαυρα όπως επιθυμεί και ο 30χρονος αμυντικός. Ταυτόχρονα στον Δικέφαλο θα μπορέσουν να κάνουν και μια ακόμα μεταγραφή στο χώρο του κέντρου ακόμα κι αν αυτός που θα έρθει καταλάβει θέση ξένου ποδοσφαιριστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ