Ο Ολυμπιακός έστειλε αντιπρόταση στη Βάσκο ντα Γκάμα για τον Λοβέρα

Ο Ολυμπιακός έστειλε αντιπρόταση στη Βάσκο ντα Γκάμα για τον Λοβέρα

Η πρόταση της Βάσκο για δανεισμό του Λοβέρα δεν έγινε αποδεκτή, με τους Ερυθρόλευκους να δέχονται την παραχώρηση του παίκτη τους μόνο για 3 μήνες.

Το ενδιαφέρον της Βάσκο ντα Γκάμα για τη μεταγραφή του Μάξι Λοβέρα είναι έντονο. Οι Βραζιλιάνοι τον θέλουν δανεικό έως το τέλος του εθνικού πρωταθλήματος, αλλά και για τον χρησιμοποιήσουν στο πρωτάθλημα Καριόκα (σ.σ. το πρωτάθλημα του Ρίο ντε Τζανέιρο).

Εντούτοις, ο Ολυμπιακός δεν θέλει να χάσει τον Λοβέρα έως το τέλος της σεζόν. Και αυτό διότι υπάρχει η άποψη πως δεν θα κάνει καλό στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό να αγωνιστεί στο Καριόκα. Το Μπραζιλεϊράο τελειώνει στις 24 Φεβρουαρίου και η Βάσκο δεν προσφέρει εγγυήσεις για το κατά πόσο ο Λοβέρα θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα του Ρίο ή η βραζιλιάνικη ομάδα θα επιλέξει να δώσει χώρο και χρόνο σε δικά της νέα παιδιά, όπως κάνουν συνήθως οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας. Εκτός αυτού, δεν θεωρείται ότι το Καριόκα είναι μια διοργάνωση που μπορεί να βοηθήσει τον Μάξι να εξελιχθεί.

Για αυτόν τον λόγο ο Ολυμπιακός έκανε τη δική του αντιπρόταση στη Βάσκο, αναφέροντας ότι δέχεται να παραχωρήσει δανεικό τον Λοβέρα, αλλά μόνο για τρεις μήνες. Δηλαδή έως τα τέλη Ιανουαρίου. Και όχι έως τις 24 Φεβρουαρίου. Διότι μετά ο Αργεντινός, είτε θα πρέπει να μείνει στη Βραζιλία, είτε θα πρέπει να γυρίσει στην Ελλάδα, αλλά χωρίς να έχει δικαίωμα να αγωνιστεί.

Εως τώρα η Βάσκο δεν έχει απαντήσει στην αντιπρόταση του Ολυμπιακού. Με τα περιθώρια για την ολοκλήρωση της μετακίνησής του να στενεύουν, καθώς οι μεταγραφές στη Βραζιλία ολοκληρώνονται στις 9 Νοεμβρίου. Και παράλληλα η Βάσκο αντιμετωπίζει την Παλμέιρας σήμερα, με τους ανθρώπους της να έπικεντρώνονται σε αυτό το παιχνίδι, καθώς η ομάδα του Ρίο βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση.

Οπως γίνεται αντιληπτό, ό,τι είναι να γίνει στην υπόθεση του Λοβέρα θα γίνει σε λιγότερες από 24 ώρες. Αλλά προς το παρόν η υπόθεση παραμένει κολλημένη. Ενώ το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση του Μπρούνο, το όνομα του οποίου επίσης είχε πέσει στο τραπέζι από τους ανθρώπους της Βάσκο και του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ