Πώς η ΑΕΚ βρέθηκε με 16 κρούσματα Covid

Πώς η ΑΕΚ βρέθηκε με 16 κρούσματα Covid

Ο κορωνοϊός έχει χτυπήσει την ΑΕΚ, καθώς μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί θετικοί οχτώ παίκτες και οχτώ μέλη του τιμ. Από τη στιγμή που η Ένωση επέστρεψε από την Ουκρανία, δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία προπόνηση στα Σπάτα.

Ήταν να μη γίνει η… αρχή στην ΑΕΚ, με την Ένωση να βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, μετά και τα νέα κρούσματα που βρέθηκαν στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

Στις 3 Νοεμβρίου και μετά από 36 «καθαρούς» ελέγχους για όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ, βρέθηκε ο πρώτος θετικός σε Covid-19. Δύο μέρες πριν την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τη Ζόρια, ο Μιχάλης Μπακάκης ανιχνεύτηκε θετικός στον κορωνοϊό και αποκλείστηκε από την αποστολή.

Το πρώτο κρούσμα, προκάλεσε δικαιολογημένα ανησυχία στο στρατόπεδο της Ένωσης, με τους φόβους να επαληθεύονται μόλις λίγες μέρες μετά. Οι «κιτρινόμαυροι» μετά την ευρεία επικράτηση επί των Ουκρανών στην Slavutych-Arena και με την επιστροφή τους από την Ζαπορίζια, πέρασαν από νέο έλεγχο με τα μαντάτα να μην είναι ευχάριστα.

Μάνταλος, Σβάρνας, Σάκχοφ, Χνιντ και δύο μέλη του τεχνικού τιμ βρέθηκαν θετικοί, με αποτέλεσμα η αναμέτρηση του πρωταθλήματος με τον Άρη να αναβάλλεται.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο έδωσαν συνέχεια στους ελέγχους, με την ΑΕΚ να ενημερώνει χθες (8/11), πως βρέθηκαν θετικά στον Covid-19, άλλα τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Το νέο σοκ για την ΑΕΚ, ήρθε σήμερα (9/11), όπου διαπιστώθηκε πως οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, Εμάνουελ Ινσούα και τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι θετικοί στον κορωνοϊό.

Συνολικά, οχτώ παίκτες της Ένωσης και 8 μέλη του τιμ έχουν ανιχνευθεί με Covid. Ο κορωνοϊός έχει «χτυπήσει» την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα, η διασπορά είναι μεγάλη και όσοι είναι θετικοί έχουν τεθεί φυσικά σε καραντίνα.

Τι γίνεται με τις προπονήσεις

Την Παρασκευή η ΑΕΚ επέστρεψε από την Ουκρανία και μέχρι στιγμής δεν έχουν πραγματοποιηθεί προπονήσεις στα Σπάτα.

Αύριο (10/11, 11:00) έχει αποφασιστεί να πραγματοποιηθεί η επόμενη προπόνηση της ομάδας στα Σπάτα με αυξημένα μέτρα προστασίας, καθώς η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ πορεύεται προσεκτικά και με γνώμονα την υγεία όλων.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο θα περάσουν από νέο τεστ κορωνοϊού την Τετάρτη (11/11) για να διαπιστωθεί αν υπάρχει νέο κρούσμα στην ομάδα.

Να σημειωθεί, πως όσον αφορά τους παίκτες της Ένωσης που έχουν μολυνθεί από τον Covid, ο πρώτος επανέλεγχος γίνεται επτά ημέρες μετά το θετικό τους τεστ και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις της ΑΕΚ, αφού έχουν στα χέρια τους δύο αρνητικές διαγνώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ