«Τρέχει» για την επιστροφή του ο Βιεϊρίνια

«Τρέχει» για την επιστροφή του ο Βιεϊρίνια

Ο τραυματισμός του Δημήτρη Γιαννούλη σε συνδυασμό με την έλλειψη καθαρόαιμου αριστεροπόδαρου μπακ στον ΠΑΟΚ, κάνει πιο αναγκαία από ποτέ την επιστροφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Ο τραυματισμός του Δημήτρη Γιαννούλη έχει δώσει επιπλέον ενδιαφέρον στην επιστροφή του Αντρέ Βιεϊρίνια. Η χρησιμοποίηση του Δημήτρη Λύρατζη στην αριστερή πλευρά στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ήταν για λόγους ανάγκης. Ο Καβαλιώτης αμυντικός παρότι δεξιοπόδαρος κλήθηκε να βοηθήσει την ομάδα του παρότι δεν είχε συμμετείχε την καλοκαιρινή προετοιμασία. Στα παιχνίδια που έρχονται και είναι εξίσου σημαντικά και διακυβεύονται πολλά ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάει σε πιο δοκιμασμένες λύσεις. Από τη στιγμή που ο Άντριαν Περέιρα είναι μακριά από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστή η μοναδική λύση είναι η τάχιστη ενεργοποίηση του Αντελίνο Βιερίνια.

Ο Πορτογάλος αρχηγός του Δικεφάλου προπονήθηκε για πρώτη φορά μετά τη συμφωνία του με τον Δικέφαλο για νέο συμβόλαιο στην προπόνηση του Σαββάτου (7/11) και θα προσπαθήσει και αυτός να εκμεταλλευτεί το διάστημα της διακοπής ώστε να βοηθήσει την ομάδα του με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεών της. Ο Βιεϊρίνια μπορεί να δώσει λύσεις κυρίως στο πρωτάθλημα γιατί στην Ευρώπη δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο αν περάσει στους «32» του Europa League.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα κατά τη διάρκεια της διακοπής, εξτρά από τις προπονήσεις με τους συμπαίκτες του, προκειμένου από τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας να τεθεί στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ