ΑΕΛ για Κριζμάν : «Δεν φεύγει»»

ΑΕΛ για Κριζμάν : «Δεν φεύγει»»

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΑΕΛ ξεκαθαρίζει ότι δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου που θέλουν τον Κροάτη να αποχωρεί από την ομάδα, δεν ισχύουν.

Με κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, δημοσιεύματα του Τύπου που ήθελαν τον Σάντι Κριζμάν να αποτελεί παρελθόν από την θεσσαλική ομάδα.

Με ανακοίνωσή τους, οι βυσσινί υποστηρίζουν ότι το συμβόλαιό τους με τον Κροάτη ποδοσφαιριστή που λήγει το 2020, θα τηρηθεί κανονικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ διαψεύδει ως εντελώς ανεύθυνα δημοσιεύματα είτε εφημερίδων είτε sites περί του ότι δήθεν λύεται η συνεργασία μας με τον ποδοσφαιριστή μας Sandi Krizman.

Ο Sandi Krizman, όπως και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές μας συνετέλεσαν μέχρι σήμερα σε όλη αυτήν την εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο και έχει συμβόλαιο μαζί μας μέχρι και τον Ιούνιο του 2020, όπως και το σύνολο των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΑΕΛ, αφού το πλάνο μας είναι η δημιουργία μιας ομάδας προοπτικής τριετίας, τετραετίας, πενταετίας.

Καλό θα είναι οι δημοσιογράφοι οι οποίοι δημοσιεύουν τέτοιου είδους ειδήσεις, να τις διασταυρώνουν με τις διοικητικές υπηρεσίες της ΠΑΕ ΑΕΛ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ