Μακ: «Δε με ενδιαφέρει η απόδοσή μου, θέλω να νικάω»

Μακ: «Δε με ενδιαφέρει η απόδοσή μου, θέλω να νικάω»

Ο Σέλβιν Μακ δεν στάθηκε στη δική του εξαιρετική παρουσία, αλλά στην ήττα του Παναθηναϊκού.

Ήταν ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού πετυχαίνοντας 18 πόντους στο ντεμπούτο του. Και έδειξε ότι μπορεί να ηγηθεί της νέας του ομάδας και να την ανεβάσει επίπεδο. Όμως ο Σέλβιν Μακ δεν έφτανε στους πράσινους, οι οποίοι ηττήθηκαν με 77-80 από την Εφές, με τον ίδιο τον Αμερικανό να δηλώνει πως δεν τον ενδιαφέρουν τα νούμερά του, αλλά έχει έρθει εδώ για να παίρνει νίκες.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν με ενδιαφέρει η ατομική διάκριση. Ήρθα εδώ για να νικάω. Είναι δύσκολη ήττα για εμάς. Δεν στέκομαι στην δική μου εμφάνιση. Είχε πολύ καλό τρίτο δεκάλεπτο ο Μίσιτς, σκόραρε και έτρεξε το γήπεδο. Απέναντι σε μια ομάδα όπως η Εφές πρέπει να είσαι συμπαγής για 40 λεπτά και να μην έχεις νεκρά διαστήματα. Στο τέλος μπορούσαμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Πρέπει να είμαστε επιθετικοί και να έχουμε πάντα ενέργεια και προσπάθεια. Θέλω να κάνω τα πάντα πιο εύκολα για μένα και τους συμπαίκτες μου. Θέλω να παίξω καλά και στην άμυνα και στην επίθεση. Είναι πολύ καλά, η ομάδα με υποδέχτηκε με θερμό τρόπο, ανυπομονώ να  τελειώσει το lockdown για να απολαύσω τη ζωή στην Αθήνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ