ΠΑΟΚ : Ακραίος επιθετικός ο πρώτος στόχος του Ρέμπε

ΠΑΟΚ : Ακραίος επιθετικός ο πρώτος στόχος του Ρέμπε

Ο Γερμανός τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ περιμένει τις εισηγήσεις του Πάμπλο Γκαρσία, αλλά έχει αρχίσει την αναζήτηση του.

Οι εποχές των «παχιών αγελάδων» έχουν παρέλθει στην Τούμπα και πλέον εφαρμόζεται μία πιο ορθολογική πολιτική στο οικονομικό. Ωστόσο, έστω και με τα νέα δεδομένα, θα καταβληθεί προσπάθεια για ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Όλαφ Ρέμπε έχει μιλήσει με τον Πάμπλό Γκαρσία και έχουν θέσει επί τάπητος τα στοιχεία για το ρόστερ. Ο Ουρουγουανός προπονητής έχει αναλάβει την αξιολόγηση και την καταγραφή των κενών και θα παραδώσει τη σχετική έκθεση στον τεχνικό διευθυντή.

Το ενθαρρυντικό είναι ότι ο Πάμπλο Γκαρσία ναι μεν μετράει λίγες μέρες στην τεχνική ηγεσία, αλλά γνωρίζει το δυναμικό του ΠΑΟΚ αφού δούλευε ήδη στον Σύλλογο. Οπότε, θα χρειαστεί λιγότερο χρόνο για να μάθει τους παίκτες.

Αναμένοντας την εισήγηση του Γκαρσία, ο Ρέμπε σε συνεργασία με το τμήμα σκάουτινγκ «σκανάρουν» ποδοσφαιριστές ώστε να είναι έτοιμοι για να δράσουν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Γερμανός έχει δώσει προτεραιότητα στην αναζήτηση ενός ακραίου επιθετικού, ο οποίος κατά προτίμηση θα παίζει ως αριστερός εξτρέμ αλλά θα είναι δεξιοπόδαρος.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ