ΠΑΟΚ: Οι 30 μέρες που θα κριθούν τα πάντα 

ΠΑΟΚ: Οι 30 μέρες που θα κριθούν τα πάντα 

Ο ΠΑΟΚ σε διάστημα 30 ημερών θα δώσει 8 δύσκολα παιχνίδια που θα κρίνουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, αλλά και την διατήρηση του στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Δικέφαλος προετοιμάζεται για την επάνοδό του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη με τον Πάμπλο Γκαρσία να μη μπορεί υπολογίζει στις υπηρεσίες του Δημήτρη Γιαννούλη για τις επόμενες 14ημέρες λόγω κορωνοϊού, ενώ τις επόμενες ώρες θα μάθει και για τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό του Αουγκούστο.

Οι Ασπρόμαυροι από αύριο θα ανεβάσουν ρυθμούς καθώς ακολουθεί ένα δύσκολο και απαιτητικό διάστημα 30 ημερών όπου η ομάδα θα σώσει δύσκολα και απαιτητικά παιχνίδια. 

Από τις 22 Νοεμβρίου μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου οι παίκτες του Γκαρσία θα δώσουν συνολικά οχτώ παιχνίδια. Τρεις αγώνες για το Europa League, που θα κρίνουν την πρόκριση στη φάση των «32» της διοργάνωσης και άλλα πέντε παιχνίδια για το πρωτάθλημα.

Ειδικά για τα ματς του πρωταθλήματος αυτό που αναφέρουν στην Τούμπα είναι πως δεν υπάρχει περιθώριο για νέο στραβοπάτημα, μετά τις 4 ισοπαλίες. Στον ΠΑΟΚ θέλουν όσο τίποτα άλλο την πρόκριση στους «32» καθώς θα ανεβάσει το πρεστίζ και την δυναμική του συλλόγου, αλλά και κάποια εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του συλλόγου. 

Ο Δικέφαλος λοιπόν, για το επόμενο διάστημα θα δώσει ένα παιχνίδι ανά 3,5 ημέρες, αρχής γινομένης από την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Τούμπας. Οι Θεσσαλονικείς για το πρωτάθλημα θα αντιμετωπίσουν τις Λαμία (εκτός), Αστέρα Τρίπολης (εντός), Άρη (εκτός) και Παναθηναϊκό (εντός). Για την Ευρώπη θα αγωνιστούν κόντρα σε Αϊντχόφεν (εκτός), Ομόνοια (εκτός) και Γρανάδα (εντός)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ