Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ανέδειξαν νικητή τον Σβαμπ

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ανέδειξαν νικητή τον Σβαμπ

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ψήφισαν τον Στεφάν Σβαμπ ως τον καλύτερο παίκτη στην αναμέτρηση με τον Απόλλων Σμύρνης. Στη δεύτερη θέση ο Κάρολ Σφιντέρσκι και στην τρίτη ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Ο Στέφαν Σβαμπ αναδείχθηκε από το κοινό του ΠΑΟΚ ως ο «Fans’ Man of the Match» του αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη για την 8η αγωνιστική της Super League.

Ο Δικέφαλος πέρασε ένα δύσκολο απόγευμα στη Ριζούπολη κόντρα στον μαχητικό Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά με δύο γκολ στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο.

Πρωταγωνιστής ο Στέφαν Σβαμπ. Ο Αυστριακός έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν και πλέον έχει αρχίσει να έχει και καλύτερα νούμερα. Στο παιχνίδι στην Αθήνα σέρβιρε με εξαιρετική μπαλιά στον Σφιντέρσκι για το 0-1, ενώ ήταν αυτός που ευστόχησε από την άσπρη βούλα στο 76′ για το 1-2.

Ο μέσος του Δικεφάλου για δεύτερο σερί παιχνίδι είχε και γκολ και ασίστ, μετά την αναμέτρηση κόντρα στην Αϊντχόβεν στο γήπεδο της Τούμπας. Στην ψηφοφορία, ο Σβαμπ συγκέντρωσε το 45,85% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε Κάρολ Σφιντέρσκι , ο οποίος σημείωσε ένα ακόμα γκολ και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο πάντα επικίνδυνος για τις αντίπαλες άμυνες Αντρίγια Ζίβκοβιτς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ