Ολυμπιακός : Επέστρεψε ο Καμαρά

Ολυμπιακός : Επέστρεψε ο Καμαρά

Ο Αφρικανός μέσος ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της Γουϊνέας και επέστρεψε στην Ελλάδα.

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Μαντί Καμαρά. Ο μέσος του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της Γουϊνέας και επέστρεψε στην Ελλάδα.

Η εθνική ομάδα του 23χρονου χαφ τις προηγούμενες ημέρες έδωσε δύο παιχνίδια κόντρα στο Τσαντ για τα προκριματικά του Κόπα Αφρικα. Πρώτα εντός και στη συνέχεια εκτός έδρας. Στο πρώτο ματς, που έγινε στις 11/11, ο άσος των Πειραιωτών έπαιξε ως βασικός και μάλιστα σκόραρε το γκολ της νίκης (1-0). Το πρώτο του τέρμα με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Στο δεύτερο παιχνίδι που έγινε χθες (15/11) δεν αγωνίστηκε καθόλου. Εμεινε στον πάγκο σε όλο το ματς.

Ο Μαντί Καμαρά με την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε απέναντι στο Τσαντ και το γκολ που πέτυχε απέδειξε ότι βρίσκεται σε φόρμα. Συνεχίζει να… πετάει φωτιές και δείχνει έτοιμος για τον… Γολγοθά που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός το επόμενο διάστημα, με συνεχόμενους και δύσκολους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το πιο σημαντικό ωστόσο είναι ότι γύρισε υγιής.

Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει πλέον και τους υπόλοιπους διεθνείς να επιστρέψουν στην Ελλάδα και να τεθούν στη διάθεσή του για το ματς του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, για την 9η στροφή της Superleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ