Στον «πάγο» οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Άρη και Σάσα

Στον «πάγο» οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Άρη και Σάσα

«Παγωμένες» είναι οι συζητήσεις του Σάσα με τον Άρη για την ανανέωση του συμβολαίου, όπως ενημέρωσε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή.

Σε παύση βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του νέου συμβολαίου μεταξύ του Άρη και του Σάσα. Όπως ανέφερε ο ατζέντης του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, Λέο Κορνατσίνι, οι δύο πλευρές θέλουν αμφότερες να δώσουν συνέχεια στη συνεργασία τους, ωστόσο προς το παρών οι συζητήσεις έχουν μπει στον «πάγο», καθώς δεν έχει προκύψει καμία εξέλιξη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην «Metrosport»:

«Οι συζητήσεις με τους ανθρώπους του Άρη ξεκίνησαν πριν δύο μήνες. Υπήρξε εκατέρωθεν διάθεση για την παραμονή του Σάσα, εκ τότε όμως, δεν παρουσιάστηκε εξέλιξη, καθώς συνέβησαν κάποιες αλλαγές σε πρόσωπα, τα οποία συμμετείχαν στις διαπραγματεύσεις, όπως για παράδειγμα ο Άγγελος Χαριστέας.

Πρόθεσή μας είναι να περιμένουμε τον Άρη. Δεσμεύτηκα στους ανθρώπους της εταιρείας ότι δεν θα μιλήσω με άλλη ομάδα, έως ότου πάρουμε στα χέρια μας την τελική πρόταση. Στην ουσία, αυτό περιμένουμε. Θέλουμε να δούμε την προσφορά του Άρη και αναλόγως να απαντήσουμε.

Από 1ης Ιανουαρίου, ο πελάτης μου έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε άλλη ομάδα, άρα θα κοιτάξουμε να διασφαλίσουμε τα συμφέροντά μας, εφόσον έως τότε δεν παρουσιαστεί εξέλιξη».

Όσο για την επιθυμία του ίδιου του παίκτη; «Ο Λούκας βρίσκεται εδώ και 1,5 χρόνο στη Θεσσαλονίκη και δεν σας κρύβω ότι του αρέσει η ιδέα να παραμείνει στον Άρη και την πόλη. Οφείλω να το τονίσω. Νιώθει ωραία, είναι αποδεκτός και έχει αναπτύξει ισχυρή σχέση με το club. Είναι από τις λεπτομέρειες που, κάποιες φορές, καθορίζουν τις καταστάσεις σε τέτοιου είδους διαπραγματεύσεις», ανέφερε ο ατζέντης του Σάσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ