Επίσημα στην Παρτιζάν ο Σάσα Ζντιέλαρ

Επίσημα στην Παρτιζάν ο Σάσα Ζντιέλαρ

Ο Σάσα Ζντιέλαρ υπέγραψε στην Παρτιζάν και ενσωματώθηκε ήδη στην αποστολή των Σέρβων, που κάνει προετοιμασία στην Κύπρο!

Παίκτης της Παρτιζάν με κάθε επισημότητα είναι ο Σάσα Ζντιέλαρ. Ο 23χρονος αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού υπέγραψε τη συμφωνία με τη νεά του ομάδα και ενσωματώθηκε ήδη στην αποστολή του συλλόγου του Βελιγραδίου, στη Λεμεσό της Κύπρου, όπου διεξάγεται η χειμερινή του προετοιμασία. Με τον Ζντιέλαρ να ξεκινάει αμέσως προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός παραχώρησε τον Ζντιέλαρ δανεικό ως το καλοκαίρι στην Παρτιζάν, καθώς ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που είχαν αποκλειστεί από τις προπονήσεις των Πειραιωτών, με απόφαση της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου.

Εκείνο που προκύπτει από τους Σέρβους είναι ότι η Παρτιζάν θα έχει τη δυνατότητα να μονιμοποιήσει την παρουσία του παίκτη στο Βελιγράδι, βάσει ειδικού όρου που υπάρχει στη συμφωνία. Κάτι, ωστόσο, που δεν επιβεβαιώνεται. Ενώ εντύπωση προκαλεί και το γεγονός ότι η μόνη ανακοίνωση που εξέδωσε η Παρτιζάν ήταν η εξής: «Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Παρτιζάν, Σάσα Ζντιέλαρ, έφτασε στην Κύπτο και ενσωματώθηκε στους ασπρόμαυρους»!

https://www.instagram.com/p/Bekmnjdlgyw/?taken-by=partizanbelgrade

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ