Ατλέτικο, Τσέλσι και Βαγιαδολίδ ενδιαφέρονται για Κωνσταντέλια

Ατλέτικο, Τσέλσι και Βαγιαδολίδ ενδιαφέρονται για Κωνσταντέλια

Ο ΠΑΟΚ ανανέωσε με τον 17χρονο, Γιάννη Κωνσταντέλια, γνωρίζοντας ήδη ότι για τον νεαρό έχουν ενδιαφερθεί έντονα οι Ατλέτικο Μαδρίτης, Τσέλσι αλλά και Βαγιαδολίδ.

Ο ΠΑΟΚ πριν λίγες μέρες «έδεσε» τον 17χρονο μεσοεπιθετικό, Γιάννη Κωνσταντέλια γνωρίζοντας ότι ήδη έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού, πριν καν αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα. Οι ομάδες που φαίνεται πως παρακολουθούν στενά την περίπτωση του είναι οι Ατλέτικο Μαδρίτης, Τσέλσι και Βαγιαδολίδ οι οποίες είχαν καταθέσει και προτάσεις για τον νεαρό.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του στο RADIO PRIMO ο εκπρόσωπος του, Διονύσης Γιαννόπουλος ήδη ο ΠΑΟΚ έχει απορρίψει προτάσεις για την παραχώρηση του ακόμη και μετά την προσέγγιση που υπήρξε από την Μπαρτσελόνα μετά τις δοκιμές του μικρού στην Μάσια.

«Το Νοέμβριο του 2017 είχε πάει στην Μπαρτσελόνα. Τον είχαν δει σε τουρνουά στα οποία πήρε μέρος με τον ΠΑΟΚ, στα οποία ο Κωνσταντέλιας διέπρεπε. Οι επαφές είχαν γίνει, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε λόγω της προσέγγισης του ΠΑΟΚ στην οικογένεια του παίκτη. Θα πρέπει να σημειώσω πως η οικογένειά του από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι δεν βιάζεται, δεν πιέζει καταστάσεις», είπε ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή και συμπλήρωσε:

«Η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε μια συγκεκριμένη πρόταση και ο ΠΑΟΚ διαφώνησε. Η Τσέλσι εμφανίστηκε τον Σεπτέμβριο. Η Βαγιαδολίδ ήταν η τελευταία πρόταση ωστόσο ο ΠΑΟΚ είχε πάρει ήδη απόφαση να τον κρατήσει και να τον αξιοποιήσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ