SUPER 3 : «Τεράστιο respect και ένα μεγάλο ευχαριστώ στις νοσηλεύτριες» (pic)

SUPER 3 : «Τεράστιο respect και ένα μεγάλο ευχαριστώ στις νοσηλεύτριες» (pic)

Η αναγνώριση των οργανωμένων οπαδών του Άρη στις νοσοκόμες που ήρθαν εθελοντικά να βοηθήσουν στη μάχη που δίνει η Θεσσαλονίκη ενάντια στον κορωνοϊο.

Η Θεσσαλονίκη δίνει τον πιο σκληρό πόλεμο απέναντι στον κορωνοϊο. Νοσηλεύτριες απο αλλά μέρη της Ελλάδας ήρθαν εθελοντικά στα νοσοκομεία της πόλης, προκειμένου να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους τις δύσκολες αυτές ώρες. Με ανακοίνωση του ο SUPER 3 ευχαρίστησε τις συγκεκριμένες νοσοκόμες για τον ηρωισμό τους.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

« Το τελευταίο χρονικό διάστημα αγωνιστικές έδρες μέσα στην πόλη είναι … ΤΟ ΑΧΕΠΑ , ΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ , ΤΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ , ΤΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ , ΤΟ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ , Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ , ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ … επειδή το μεγαλείο της ψυχής ενός ανθρώπου δεν έχει γένος, ένα τεράστιο respect και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις νοσηλεύτριες που άφησαν το λιγότερο επικίνδυνο περιβάλλον της καθημερινότητας τους στις πόλεις τους και ήρθανε στην πόλη εθελοντικά δείχνοντας την αλληλεγγύη τους σε έναν αγώνα ζωης.

Ρισκάροντας την υγεία τους και την αγωνία των δικών τους ανθρώπων εκθέτοντας τον εαυτό τους σε μεγαλύτερο κίνδυνο αυτήν την στιγμή.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ που έρχονται εθελοντικά δείχνοντας την αλληλεγγύη τους για να βοηθήσουν τους φίλους μας , τους “εχθρούς μας” , τους πατεράδες μας , τις μαμάδες μας , τους παππούδες και τις γιαγιάδες να γυρίσουν ασφαλείς στα σπίτια τους.

Όταν δείχνεις αλληλεγγύη ρισκάρεις κομμάτια του εαυτού σου για να βοηθήσεις τον απέναντι για μας η πράξη αυτή από μόνη της λέει πολλά σαν έννοια ζωης… ένα τεράστιο ευχαριστώ… δεν ήταν υποχρεωμένες…

Μακάρι να τελειώσει γρήγορα αυτό το ματς και να γυρίσουν δυνατές στις οικογένειες τους που πρέπει να είναι περήφανες για αυτές.

VAMOS SALONICA…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ