ΠΑΟΚ : «Μπήκε» ο Ελ Καντουρί, μαγνητική για Αουγκούστο

ΠΑΟΚ : «Μπήκε» ο Ελ Καντουρί, μαγνητική για Αουγκούστο

Στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία τέθηκε ο Ελ Καντουρί, με τον Μαροκινό παίκτη να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Ευχάριστα νέα για τον Πάμπλο Γκαρσία μετά και τη σημερινή (19/11) προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης συνέχισε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Ελ Καντουρί να συμμετέχει κανονικά σε όλο το πρόγραμμα χωρίς πρόβλημα και να τίθεται στη διάθεση του Ουρουγουανού κόουτς.

Από την άλλη, ο Ντόουγκλας Αουγκούστο έκανε θεραπεία και θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει. Όσον αφορά τους Ίνγκασον και Ουαγκέ, οι δυο παίκτες δούλεψαν μόνοι τους και αναμένεται να ενσωματωθούν με την ομάδα την Παρασκευή (20.11).

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με δρομικές ασκήσεις και rondo, ενώ στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές μοιράστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν ξεχωριστά στην αμυντική και επιθετική τακτική. Ακολούθως, στο δίτερμα οι παίκτες κλήθηκαν να εφαρμόσουν στην πράξη όσα έκαναν στις ασκήσεις. Το τελευταίο τμήμα της προπόνησης αφορούσε ατομική δουλειά για βελτίωση σε επιμέρους τομείς.

Οι Τζόλης και Μιχαηλίδης επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη, υποβλήθηκαν σε τεστ για τον Covid 19, ήταν αρνητικοί και προπονήθηκαν κανονικά, όπως και οι Τσιγγάρας, Τσόλακ και Κούτσιας , ενώ οι Ίνγκασον και Ουαγκέ δούλεψαν μόνοι τους και αναμένεται να ενσωματωθούν με την ομάδα την Παρασκευή (20.11).

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα χωρίς πρόβλημα, ενώ ο Ντόουγκλας Αουγκούστο έκανε θεραπεία και θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Οι Δημήτρης Γιαννούλης και Ενέα Μιχάι συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασής τους.

Την Παρασκευή (20.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ