Μάντζιος : «Να είμαστε σοβαροί για να κερδίσουμε»

Μάντζιος : «Να είμαστε σοβαροί για να κερδίσουμε»

Ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε στην επιστροφή στην αγωνιστική δράση και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τον Άρη στο κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, προκειμένου να παραμείνει στη κορυφή της. Ο προπονητής των κιτρινόμαυρων, Άκης Μάντζιος, με δηλώσεις του στη NOVA, αναφέρθηκε στον συγκεκριμένο αγώνα αλλά και στην επιστροφή της ομάδας του σε αγωνιστική δράση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον ρυθμό της ομάδας του: «Αναβλήθηκαν δύο παιχνίδια μας μέχρι τώρα. Έχουμε διάθεση και ανυπομονησία για να παίξουμε. Χρειαζόμαστε παιχνίδια και ρυθμό. Ελπίζουμε να μην έχουμε άλλη αναβολή και να πάμε σερί μέχρι το τέλος».

Για την αξιοποίηση του Σούντγκρεν: «Αποτελεί περιουσιακό στοιχείο του Άρη. Υπήρξαν διάφορα θέματα στο παρελθόν αλλά άλλαξαν τα πράγματα τώρα και αυτό έχει σημασία. Δείχνει διάθεση, είναι καλός παίκτης, δουλεύει και αυτό είναι σημαντικό για την ομάδα».

Για το ρόστερ: «Ειναι πολύ καλό και γεμάτο. Θέλει τον χρόνο της η ομάδα και ο υγιής ανταγωνισμός που υπάρχει θα της κάνει καλό.

Υπάρχει ποιότητα και πολλές επιλογές. Στο γήπεδο όμως θα παίζουν έντεκα και οι άλλοι θα έρχονται από τον πάγκο. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, όλοι είναι επαγγελματίες, ο καθένας να δίνει τον καλύτερο εαυτό του».

Για το οτι ο Τζέγκο αναδείχτηκε MVP: «Θελω να τον συγχαρώ και ελπίζω να συνεχίσει έτσι.Ήθελε και αυτός τον χρόνο του, αλλά έχει ανταπεξέλθει καλά».

Για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό: «Πρόκειται για μία έδρα που μας δυσκολεύει παραδοσιακά. Ο αντίπαλος άλλαξε προπονητή, θα δείξει διαφορετική εικόνα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και να κερδίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ