Σούντγκρεν : «Είναι πολύ σημαντική η εμπιστοσύνη του προπονητή»

Σούντγκρεν : «Είναι πολύ σημαντική η εμπιστοσύνη του προπονητή»

Ο Σουηδός αμυντικός αναφέρθηκε στον ρόλο του Άκη Μάντζιου στην αγωνιστική του αναγέννηση.

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν είχε φτάσει στην πόρτα της εξόδου από το Κλεάνθης Βικελίδης. Μετά την έλευση του Άκη Μάντζιου, όμως, ο Σουηδός αμυντικός όχι μόνο παρέμεινε, αλλά δείχνει να έχει κερδίσει μια θέση στην ενδεκάδα. Ο ίδιος με δηλώσεις του στη NOVA στάθηκε στον ρόλο που έπαιξε ο Άκης Μάντζιος στην αγωνιστική του αναγέννηση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την επιστροφή του στην ενδεκάδα: «Αισθάνομαι πολύ όμορφα. Ήθελα λίγο χρόνο να επανέλθω αλλά τώρα είμαι καλά. Έχω αφήσει πίσω όλα τα άσχημα, γύρισα σελίδα. Αντιμετώπισα κάποια προβλήματα, όμως δεν σταμάτησα να δουλεύω και τώρα μπορώ ξανά να προσφέρω. Είναι πολύ σημαντική για μένα η εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο προπονητής μου.Θελω να αποδείξω πράγματα, οτι αξίζω τις ευκαιρίες».

Για το αν είναι καλύτερο το φετινό ρόστερ από το περσινό: «Δεν ξέρω αν είναι καλύτερο, όμως υπάρχει έντονος συναγωνισμός. Το σημαντικό είναι οτι ο προπονητής μας κάνει να νιώθουμε ενεργά μέλη, ότι μας υπολογίζει όλους».

Για την αγωνιστική απραξία των τριών εβδομάδων: «Πιστεύω ότι θα μας βγει σε καλό. Πήραμε ανάσες και δουλέψαμε σε υψηλούς ρυθμούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ