Με Τσιντώτα και Σιμάνσκι η αποστολή της ΑΕΚ κόντρα στην ΑΕΛ

Με Τσιντώτα και Σιμάνσκι η αποστολή της ΑΕΚ κόντρα στην ΑΕΛ

Οι εκλεκτοί του Καρέρα για την αναμέτρηση με τους «βυσσινί». Συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή ο Τσιντώτας, επέστρεψε μετά από μήνες ο Νταμιάν Σιμάνσκι.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΛ, με τον Μάσιμο Καρέρα να μετράει… επιστροφές.

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας κέρδισε τη… μάχη με το χρόνο, ξεπερνώντας το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Έτσι βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για το ματς με τους «βυσσινί».

Το παρών θα δώσει και ο Ινσούα, ενώ στην αποστολή επέστρεψε μετά από μήνες και ο Νταμιάν Σιμάνσκι.

Ετοιμοπόλεμοι και οι Αντρέ Σιμόες, Χρήστος Αλμπάνης, με τον Ιταλό τεχνικό να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ντμίτρο Τσιγκρίνκσι, Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου, που έχουν λίγες προπονήσεις στα πόδια τους. Παράλληλα, εκτός είναι ο Λιβάι Γκαρσία και ο τιμωρημένος Νέναντ Κρίστιτσιτς.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσεάρου, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Παουλίνιο, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μπότος, Λιβάγια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Ολιβέιρα, Τάνκοβιτς, Μαχαίρας, Χριστόπουλος.

Περισσότερα σε λίγο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ