Στα γραφεία του Ολυμπιακού ο Εμάνουελ Εμενίκε

Στα γραφεία του Ολυμπιακού ο Εμάνουελ Εμενίκε

Στα γραφεία του Ολυμπιακού βρίσκεται σύμφωνα με Ισπανούς δημοσιογράφους ο Εμάνουελ Εμενίκε, για τον οποίο έχει φθάσει πρόταση από την Λας Πάλμας.

Προχωράει το θέμα αναφορικά με το -επίσημο- ενδιαφέρον της Λας Πάλμας για τον Εμάνουελ Εμενίκε. Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζουν στην Ισπανία, με τον δημοσιογράφο Μοϊσές Ροντρίγκεθ να αποκαλύπτει πως ο Νιγηριανός επιθετικός βρίσκεται στα γραφεία του Ολυμπιακού, προκειμένου ουσιαστικά να αποδεχθεί την πρόταση του ισπανικού συλλόγου και να δρομολογηθεί η ένταξή του στην ομάδα του Πάκο Χέμεθ.

Στην ιβηρική χώρα είχαν γράψει από νωρίς σήμερα πως η Λας Πάλμας έχει καταθέσει επίσημη πρόταση δανεισμού για τον 30χρονο φορ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τους Πειραιώτες. Η τελευταία φορά άλλωστε που είχε φορέσει την ερυθρόλευκη ήταν στις 28 Οκτωβρίου και το εκτός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό. Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν (και) στο μέτωπο του Εμενίκε…

https://twitter.com/moi_rodriguezr/status/958781287053086720

UPDATE: Σύμφωνα με άλλο Ισπανό δημοσιογράφο, οι τρεις πλευρές (Ολυμπιακός, Λας Πάλμας, Εμενίκε) έφθασαν σε συμφωνία και ο Νιγηριανός άσος είναι παίκτης του ισπανικού συλλόγου. Επισημαίνει, μάλιστα, πως αυτή θα είναι η τελευταία χειμερινή προσθήκη για την ομάδα του Πάκο Χέμεθ, που αν ολοκληρωθεί αυτή του Εμενίκε, θα φθάσει τις 7.

https://twitter.com/franyako/status/958785619223818241

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ