Σνάουτσερ : «Μόνο νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα»

Σνάουτσερ : «Μόνο νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα»

Ο Μίσοσλαβ Σνάουτσερ με αφορμή το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να βγάλει το καλό του πρόσωπο κερδίζοντας την ομάδα των Ιωαννίνων. Ο άμεσος συνεργάτης του Πάμπλο Γκαρσία σχολίασε και την επιστροφή στην ομάδα του Αντρέ Βιεϊρίνια.

Ο άμεσος συνεργάτης του Πάμπλο Γκαρσία, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού για τον σημερινό (22/11) αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ, για το πως εκμεταλλεύτηκαν την διακοπή του πρωταθλήματος οι Ασοπρόμαυροι, αλλά και για την επιστροφή και τον ρόλο που θα έχει ο Βιεϊρίνια στην ομάδα.

Για την διακοπή και την δουλειά που έγινε είπε: «Είχαμε ένα καλό διάστημα να δουλέψουμε με τους παίκτες. Λείπανε ορισμένοι με τις Εθνικές ομάδες, αλλά ήρθαμε πιο κοντά στους υπόλοιπους. Μιλήσαμε μαζί τους, κάναμε συζητήσεις για πράγματα που θέλουμε να βελτιώσουμε. Γενικώς, μας έκανε καλό η διακοπή. Τώρα έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και είμαστε έτοιμοι γι’ αυτά».

Για το αν το νέο τεχνικό επιτελείο πέρασε τη δική του φιλοσοφία σε αυτό το διάστημα στην ομάδα, είπε: «Δουλέψαμε σε αυτό το κομμάτι. Ειδικά στο σύστημα, που το αλλάξαμε. Η ομάδα είναι έτοιμη και περιμένουμε τον πρώτο αγώνα μετά τη διακοπή».

Κατά πόσο βοήθησαν οι τρεις συνεχείς νίκες που έκανε το νέο τεχνικό επιτελείο με το που ανέλαβε, ώστε να περάσουν καλύτερα κάποια πράγματα στο διάστημα της διακοπής, τόνισε: «Πράγματι, οι τρεις νίκες βοήθησαν, όμως, η δουλειά δεν σταματάει ποτέ. Πάντα η ομάδα θέλει βελτίωση, είτε επιθετικά, είτε αμυντικά. Φιλοσοφία μας είναι να βελτιωνόμαστε συνέχεια. Βάλαμε δέκα γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια. Αλλάξαμε το σύστημα, παίζουμε πιο επιθετικά κι αυτό βοηθάει. Θέλουμε να κλέβουμε την μπάλα ψηλά, να δημιουργούμε ευκαιρίες. Αυτός είναι ο στόχος. Όσο πιο πολλά γκολ σημειώνουμε, τόσο πιο πολύ ευχαριστημένοι είμαστε όλοι».

Για τις απουσίες που υπάρχουν αυτό το διάστημα, όπως του Γιαννούλη, του Αουγκούστο και του Μιχάι, είπε: «Έχουμε απουσίες, αλλά έχουμε και καλό ρόστερ. Κάποιος άλλος θα πάρει την ευκαιρία. Για μας δεν παίζουν τα ονόματα στις φανέλες, αλλά όσοι είναι καλύτεροι εκείνη τη στιγμή!»

Για την επιστροφή του Αντρέ Βιεϊρίνια στην ομάδα, σχολίασε: «Ο Βιεϊρίνια είναι αρχηγός στην ομάδα! Όλοι είμαστε χαρούμενοι που ο Αντρέ είναι μαζί μας! Βοηθάει κι εμάς τους προπονητές. Ο Βιεϊρίνια δεν θα είναι τρίτος προπονητής, αλλά με τον τρόπο του θα μας βοηθάει. Παίξαμε μαζί του παλαιότερα, γνωριζόμαστε καλά, όμως, τώρα υπάρχουν οι απαραίτητες αποστάσεις, επειδή αυτός είναι ακόμη παίκτης κι εμείς προπονητές».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα, σχολίασε: «Είναι καλή ομάδα ο ΠΑΣ Γιάννινα. Μαζεύει βαθμούς εκτός. Ως ομάδα τρέχει πολύ και πιέζει ψηλά. Σεβόμαστε ό,τι έχει κάνει ως τώρα στο πρωτάθλημα. Παίζουμε εντός, όμως, και πρέπει να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και πρέπει να κερδίσουμε. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Μόνο νίκη.

Πρέπει να τους προσέξουμε στην κόντρα επίθεση. Βγαίνουν γρήγορα μπροστά, πιέζουν, αυτά είναι τα δυνατά τους σημεία. Αυτά πρέπει να προσέξουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ