Σιαμπάνης : «Είμαστε μεγάλη ομάδα»

Σιαμπάνης : «Είμαστε μεγάλη ομάδα»

Ο Έλληνας τερματοφύλακας αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του επί του Παναιτωλικού και στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Μάριος Σιαμπάνης ξεκίνησε στο βασικό σχήμα για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική και τα πήγε εξαιρετικά. Ο Έλληνας τερματοφύλακας εξέφρασε μετά το τέλος της αναμέτρησης την ικανοποίηση του για τη νίκη της ομάδας του.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το παιχνίδι: «Είναι δύσκολο όταν δεν έχεις αγωνιστικό ρυθμό. Προετοιμαστήκαμε καλά για το συγκεκριμένο παιχνίδι, έχουμε ένα εξαιρετικό τεχνικό τιμ και καλούς παίκτες. Είμαστε ενωμένοι. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε τρεις βαθμούς».
Για τη πρώτη θέση της βαθμολογίας: «Κάποιοι πιστεύουν ότι αυτό θα τελειώσει γρήγορα, όμως θα πρέπει να πιστέψουν. Έχουμε υψηλούς στόχους, είμαστε  μεγάλη ομάδα με ιστορία. Κάθε αντίπαλο τον κοιτάμε ξεχωριστά, όπως λέει και ο προπονητής. Θα έρθουν μέρες που δεν θα είμαστε καλοί, αλλά πρέπει ακόμα κι εκεί να διεκδικήσουμε τη νίκη».
Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Πιστεύω να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι, να κερδίσει ο καλύτερος. Είναι κίνητρο για μένα αυτός ο αγώνας γιατί έχω περάσει από τον αντίπαλο και θέλω να δείξω τι αξίζω. Θα αναλύσουμε τον αντίπαλο και θέλουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Παίζουμε στην έδρα μας, αυτό είναι σημαντικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ