Τόμας Περέιρα : «Ο Άντριαν θέλει να αρπάξει την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ»

Τόμας Περέιρα : «Ο Άντριαν θέλει να αρπάξει την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ»

Ο πατέρας του Άντριαν Περέιρα, Τόμας, μίλησε για την εμφάνιση του γιου του στο ματς με τον ΠΑΣ.

Ο Άντριαν Περέιρα κατέγραψε χθες (22/11) τη δεύτερη του συμμετοχή με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, με τον πατέρα του, Τόμας να μιλάει για την εμφάνισή του κόντρα στον ΠΑΣ.

Ο πατέρας του αμυντικού των «ασπρόμαυρων» μίλησε στο Metropolis 95,5 FM, υπογραμμίζοντας πως ο Νορβηγός μπακ θέλει να αρπάξει την ευκαιρία που του παρουσιάζεται στην ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είχε την δυνατότητα να ξεκινήσει σε κάποιο παιχνίδι. Έκανε καλό ματς, δεδομένου ότι είχε περάσει μεγάλο διάστημα από την τελευταία φορά που είχε παίξει και είχε αρχίσει σε αγώνα. Νομίζω ότι τα πήγε καλά» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Υπήρχε ένα πρόβλημα πριν το παιχνίδι, είναι αλήθεια, αλλά ήθελε τόσο πολύ να παίξει που δεν το σκέφτηκε. Είναι μεγάλος ο εσωτερικός ανταγωνισμός. Ο Γιαννούλης είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, διεθνής. Ο Άντριαν το ήξερε όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ. Τώρα ήθελέ να αρπάξει την ευκαιρία από την στιγμή που δεν παίζει ο Γιαννούλης και νομίζω ότι πήγε καλά. Στην επίθεση, βέβαια, θα μπορούσε να προσφέρει πιο πολλά, αλλά αυτό θα έρθει μέσα από τα παιχνίδια».

Τόνισε ότι: «Δεν μίλησα μαζί του μετά τον αγώνα. Οντως χρειάζεται χρόνο γιατί το νορβηγικό πρωτάθλημα είναι χαμηλότερου επιπέδου. Μην ξεχνάμε ότι έφυγε από την μία άκρη και πήγε στην άλλη, με διαφορετική κουλτούρα. Δεν είχε κάποιον μαζί του και έφυγε για πρώτη φορά από το σπίτι του, ωστόσο, θεωρώ ότι είναι πολύ δυνατός διανοητικά».

Για την δήλωσή του ότι έπαιρνε τον Βιεϊρίνια στο FIFA σημείωσε: «Μου το είχε πει από την πρώτη προπόνηση ότι θα έπαιζε με ανθρώπους που έπαιρνε στο Playstation. Είναι καλός, είναι φοβερή εμπειρία να αγωνίζεται δίπλα τους», ενώ σύγκρινε τον εαυτό του με τον γιο του: «Δεν έχουμε τα ίδια χαρακτηριστικά. Έπαιξα και εγώ για χρόνια στην Βίκινγκ, αλλά δεν ήμουν τόσο ικανός όσο ο γιος μου, ειδικά επιθετικά. Δεν ήμουν τόσο ταχύς για να δημιουργήσω, αυτή είναι μεγάλη διαφορά μας. Ο Άντριαν έχει πολύ καλό αριστερό πόδι και όταν βρίσκεται μπροστά γίνεται επικίνδυνος. Είναι δυνατός πνευματικά.

Βλέπω διαφορά στον ΠΑΟΚ τώρα, σε σχέση με όταν ήταν ο Φερέιρα. Είναι πιο επιθετικός, κάθε φορά που του δίνεται η δυνατότητα να ψάξει επίθεση, την ψάχνει. Μου αρέσει το στυλ του ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ