L’ Equipe: «Πιερ Ντρεοσί, ο νέος αθλητικός διευθυντής του Παναθηναϊκού»

L’ Equipe: «Πιερ Ντρεοσί, ο νέος αθλητικός διευθυντής του Παναθηναϊκού»

Η μεγάλη γαλλική εφημερίδα παρουσιάζει ως δεδομένη τη συμφωνία του Ντρεοσί με τον Παναθηναϊκό, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του «10».

Άλλη μία επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του «10» για τον Πιέρ Ντρεοσί έφτασε από τη Γαλλία. Η έγκυρη γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe» αναφέρει ότι ο Ντρεοσί είναι στην Ελλάδα για να συζητήσει με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Βέβαια, δύο στοιχεία προκαλούν εντύπωση… Το ένα είναι ότι η συμφωνία της ΠΑΕ με τον Ντρεοσί θεωρείται δεδομένη. Το δεύτερο είναι ο ρόλος του 61χρονου Γάλλου. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Ντρεοσί θα προσληφθεί ως αθλητικός διευθυντής, κάτι που ουδέποτε έκανε στο παρελθόν…

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Μία νέα πρόκληση ανοίγεται μπροστά του… Ο Πιέρ Ντρεοσί, 61 ετών, θα είναι ο νέος αθλητικός διευθυντής του Παναθηναϊκού. Ο πρώην γενικός διευθυντής της Λιλ και γενικός διευθυντής της Ρεν και της Παρί FC, βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Ελλάδας εδώ και μερικές ώρες για να αναλάβει μία από τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας. Στην καριέρα του, ο παλαίμαχος αμυντικός ουδέποτε υπήρξε αθλητικός διευθυντής με τη στενή έννοια του όρου και αυτή θα είναι η πρώτη εργασιακή εμπειρία του στο εξωτερικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ