Παναθηναϊκός : Ο… διάβολος στην υπόθεση του Ντρεοσί

Παναθηναϊκός : Ο… διάβολος στην υπόθεση του Ντρεοσί

Η αναφορά της «L' Equipe» στις επαφές των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τον Ντρεοσί, έκρυβε μία σημαντική λεπτομέρεια.

Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες… Ή αλλιώς, η ουσία μίας υπόθεσης δεν είναι απαραίτητα αυτή που φαίνεται στον τίτλο της. Όπως στις συζητήσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τον Πιερ Ντρεοσί, το όνομα του οποίου αποκάλυψε to10.gr το βράδυ της Δευτέρας.

Το ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας «L’ Equipe», εκτός από την επιβεβαίωση του ρεπορτάζ μας, περιείχε μία ενδιαφέρουσα αναφορά. «Στην καριέρα του, ο παλαίμαχος αμυντικός ουδέποτε δούλεψε ως τεχνικός διευθυντής με τη στενή έννοια του όρου και αυτή θα είναι η πρώτη εργασιακή εμπειρία του στο εξωτερικό» γράφει το δημοσίευμα. Μία λεπτομέρεια, που προφανώς δεν την έγραψε τυχαία.

Πράγματι, ο Ντρεοσί είχε τον τίτλο του γενικού διευθυντή στις ομάδες που εργάστηκε. Στη Ρεν, τη Λιλ και την Παρί FC, η οποία αγωνίζεται στη Ligue 2 αλλά είναι η ανερχόμενη δύναμη στο γαλλικό ποδόσφαιρο. Οι αρμοδιότητες του είχαν σχέση με τη διοίκηση και με την οργάνωση και λιγότερο με το ποδοσφαιρικό κομμάτι.

Αυτό σημαίνει πως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, οι οποίοι συνομίλησαν μαζί του κατόπιν σύστασης του Λάζλο Μπόλονι, του πρότειναν ένα άλλο χαρτοφυλάκιο. Το οποίο προφανώς ο Ντρεοσί γνωρίζει λόγω της πολύχρονης ενασχόλησης του με το χώρο, αλλά δεν έχει εξασκήσει αυτό καθ’ εαυτό, αφού είχε πιο διευρυμένους ρόλους στην καριέρα του.

Δεν είναι ξεκάθαρο τι ψάχνει ο Γιάννης Αλαφούζος από τον επόμενο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού. Εν μέρει λογικό, αφού έχει αρκετές σκέψεις και δεν τις έχει αποκρυσταλκλώσει. Ο Ντρεοσί φάνηκε ενδιαφέρων άνθρωπος στον Αλαφούζο, έχει εξαιρετικό βιογραφικό και συστάσεις από τον Μπόλονι και η συζήτηση έχει προχωρήσει.

Όμως, ακριβώς επειδή ο Αλαφούζος δεν έχει καταλήξει σε αυτό που θέλει, η συνεργασία του με τον Ντρεοσί μόνο δεδομένη δεν θεωρείται. Γιατί ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ακούει και την αντίθετη άποψη, ότι ο Ντρεοσί είναι παρωχημένος, μεγάλης ηλικίας και απέτυχε εμφατικά στις μεταγραφές στην Παρί FC, την τελευταία δουλειά του στη Γαλλία…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ